DIY SISUSTUS / INTERIOR YHTEISTYÖT / CO-OP

Inspiroivat kuivakukat ja kranssisuunnitelmia

YHTEISTYÖSSÄ: Järvenpään Kukkatalo


Torstaina töiden jälkeen kääntyi autoni keula Helsingistä kohti Järvenpäätä, kun hurautin kamera laukussani Järvenpään Kukkatalolle hakemaan inspiraatiota talven – ja joulun – sisustukseen, sekä materiaaleja kranssia varten, jota olen tämän viikonlopun aikana sitomassa 23.11.2019 Järvenpään Kukkatalolla pidettäviä Joulumarkkinoita varten.


Vastapainona ajoittain stressaavallekin konttorityölle kaipaan vapaa-ajalle kaikenlaista luovaa toimintaa. Siinäpä myös yksi syy, miksi 2013 aloitin ensimmäisen blogini – valokuvaaminen ja tekstin tuottaminen ovat aina olleet minulle tärkeitä keinoja toteuttaa luovaa puoltani.


Kamera siis luontevasti kulkee lähes aina mukanani, sillä jokainen pieni itselle arjesta irrotettu hetki voi olla mahdollisuus syventyä rakkaaseen harrastukseen.


Kameran kautta maailmaa tulee katseltua paljon tarkemmin; nopean vilkaisun sijaan syvennyn yksityiskohtiin ja löydän kätkettyä kauneutta, joka tulee esiin vain pysähtymisen ja tutkimisen kautta.


Yllätyin todella iloisesti löydettyäni myymälästä kuivakukkatorin – en ole missään törmännyt aiemmin yhtä laajaan valikoimaan kukkia, heiniä, oksia…!


Minulla oli jo vahvana mielessä visio siitä, millaisen kranssin haluan toteuttaa, mutta nyt on tunnustettava, että näitä kuivakukkia ihastellessa meinasivat suunnitelmani mennä jo useampaankin kertaan uusiksi…


Tulossa kuitenkin vahvasti Villa Kotirannan näköinen krassi, ja jotain mukaan tarttui kuivakukkatoriltakin sidontatyötä varten, mutta palaan tuohon tarkemmin, kun pääsen itse sitomisaskareen ääreen rauhoittumaan.


Luvassa siis kuvia kranssin valmistuksesta, vinkvink.


Niin upeita värejä! Ja oi, se tuoksu kuivakukkatorilla!


Niin paljon kaunista hypisteltävää, että helposti parisen tuntia sain aikaa kulumaan!


…Enkä toki kovin lyhyessä ajassa selvinnyt kranssimateriaalien valitsemisesta ja sävyjen yhteen sovittamisesta…


Kiitos Kukkatalon ihanan henkilökunnan, sain vallata yhden myyntipisteen tason ja levitellä keräämäni materiaalit siihen – kranssien tekeminen ei itseltä synny sellaisella osaamisella, kuin alan ammattilaisilta, että ilman konkreettisten materiaalien pyörittelyä rinnakkain voisin varmistua, että kaikki sopii hyvin mielessäni olevaan suunnitelmaan.


Materiaalit ovat nyt kotosalla verannalla odottelemassa, että vielä tänään aamusta haen viimeiset tarveaineet takametsästä ja toivottavasti iltapäivästä pääsen jo tarttumaan toimeen.


Olen niin innoissani tästä uudesta luovasta haasteesta, johon olen blogini ja Keski-Uudenmaan Blogit -yhteisön kautta päässyt mukaan!


Nämä tällaiset luovat projektit ovat ne inspiraation ja energian lähteet, joista ammennan voimaa myös arkeen niin kotona kuin töissäkin.


Näissä mieli lepää ja luovan ihmisen sielu nauttii.


Ihanaa ja inspiroivien askareiden täytteistä viikonloppua sinulle!


Pssst, jos et vielä seuraa Villa Kotirantaa Instagramissa, niin ota ihmeessä kanava haltuun! Kurkkauksia kranssin sidonnasta tulossa Instagramiin viikonlopun aikana.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *