LIFESTYLE SISUSTUS / INTERIOR

Kurkistus valokuvin aiempiin jouluihin Villa Kotirannassa


Kaksi yötä jouluun….!


Täällä niin pojat kuin äitikin malttamattomana touhuaa jouluaattoa odotellen. Mies, tuo joulumörökölli, nukkua touhottaa jo täysillä, mutta minä päätin fiilistellä laskeutumista joulun rauhaan katselemalla läpi vanhoja valokuvia menneistä jouluista.


Tämä on kolmas joulumme Villa Kotirannassa. Ja valokuvia katsoessa muistui mieleen, kuinka erilaisia nämä joulut ovat olleet; ensimmäisenä jouluna 2017 tuvassamme vietti aattoa kymmenisen henkeä, vuonna 2018 meitä oli vain kolme. Näitä jouluja yhdisti talvinen sää lumihankineen ja jäisine järvineen.


Tänä vuonna päätimme viettää jouluaaton oman perheen voimin, eli neljä juhlistajaa viettää joulua pyjamassa ilman aikatauluja ja stressiä! Ja koska sääennusteen mukaan tulossa olisi musta joulu, ei suurta tunnontuskaa oteta, vaikkei edes ulkoilemaan aattona innostuttaisi.


Jouluajatuksiani ja kurkistusta jouluiseen tupaamme löydät muuten eilisen Keski-Uusimaa Viikko -lehden aukeamalta s.4-5, vink vink! 😉


Mutta nyt, ennen kuin huomenna jaan jouluisen kotimme valokuvia tältä joululta, tässäpä kooste menneistä jouluista Villa Kotirannassa valokuvin!

Joulu 2017


Joulu 2018


Joulu 2019

Lupaan palata huomenna (ohhoh, kellohan kääntyy pian jo huomisen puolelle, kun tätä tekstiä vielä kirjoitan…!) valokuvin myös tämän joulun tunnelmiin tuvastamme, mutta alla ensimmäinen pieni kurkkaus tupaamme valaisevaan joulukuuseen.


Kauniita unia – pian se on täällä, JOULU!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *