EKOLOGISUUS KOSMETIIKKA / COSMETICS LIFESTYLE

MÁDARA Cosmetics – luonnonmukaista ihonhoitoa

Kirjoitin tammikuussa 2020 tänne blogiin viime vuonna käyttämistäni kosmetiikkatuotteista. Esittelyssä olivat luottotuotteeni, joista osa oli myös luonnonkosmetiikkaa.


Tuotteet olivat kaikki ns. markettituotteita ja niistä suurin osa on edelleen käytössäni, enkä suostu niistä luopumaan. Näitä suosikkejani ovat niin Garnier BIO Fresh Lemongrass -geelimäinen kasvojen pesuaine (luomusertifioitu Ecocert Greenlifen COSMOS -standardin mukaisesti), Nivea Peel-off Urban Skin Detox mask – Mattify -naamio sekä L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure -shampoo.


Tuotteista löydät lisää tietoa alla olevasta linkistä:


Helmikuussa 2020 löysin puolivahingossa itselleni uuden luonnonkosmetiikkasarjan, Mádara Cosmetics.


Aloitin testaamisen yhdellä tuotteella, ja vähitellen – hyvien omien kokemusten ja tuotemerkin kosmetiikan selkeän tehon havaittuani olen laajentanut Mádaran kattamaan lähes kaiken käyttämäni kosmetiikan!


Hihkaisinkin Instagramissa alkuviikosta vinkin kaikille, että Mádaran verkkokaupassa oli alkamassa alennusmyynnit – jopa -40% tuotteista! Valitettavasti tarjous oli voimassa ainoastaan yhden päivän, joten toivottavasti kaikki halukkaat ehtivät mukaan.


Itse odotan noita alennusmyyntejä kuin kuuta nousevaa ja täydennän kosmetiikkavarastoni aina kerralla kuntoon. -40% Mádaran tuotteista on jo nimittäin todella hyvä alennus!**HUOM! TÄMÄ POSTAUS EI OLE YHTEISTYÖSSÄ TOTEUTETTU,
VAAN PERUSTUU PUHTAASTI OMAAN KÄYTTÄJÄKOKEMUKSEEN
JA HALUUN SUOSITELLA ERINOMAISEKSI KOKEMAANI TUOTESARJAA.
KAIKKI TUOTTEET ON ITSE OSTETTUJA.


MÁDARA Organic Skincare -verkkokauppa


Mádara on alunperin neljän latvialaisen naiset perustama kosmetiikkayritys, joka on alle kymmenessä vuodessa kasvanut maailmanlaajuiseksi luonnonkosmetiikkabrändiksi.


Tuotteiden valmistus on edelleen Latviassa, ja raaka-aineina käytetään meille suomalaisillekin tuttuja kasveja, kuten siankärsämö, piharatamo, vadelma ja tyrni. Raaka-aineet tulevat niin Latviasta kuin jopa Suomesta!


Hiustenhoitotuotteita lukuunottamatta kaikilla Mádaran tuotteilla on Ecosert -sertifiointi.Luonnonkosmetiikan sertifikaateista löydät lisää tietoa täältä:

Luonnonkosmetiikan sertifikaatit
Ecocert.com (Valitettavasti vain ranskankielinen sivusto…)


Tänä päivänä Mádara tekee yhteistyötä Latvian yliopiston kanssa, kehittäen uusia luonnonkosmetiikkainnovaatioita, kuten G7-yhdisteen, jossa yhtenä raaka-aineena on suomalainen koivunmahla.


Kuten tuolla ylempänä mainitsin, tätä tekstiä ei ole toteutettu yhteistyössä minkään tahon kanssa, vaan ihan aidosta tyytyväisyydestä oman käyttäjäkokemuksen pohjalta tahdon jakaa tietoutta kyseisestä tuotemerkistä.


Olen itse niin monta vuotta – vuosikymmeniä – kamppaillut oman ongelmaihoni kanssa, että haluan hihkaista kaikille sitä omaa, itselle sopivaa ihonhoitosarjaa etsivälle, että kokeile Mádaraa – minä olen siitä oikeasti saanut apua ja helpotusta iholleni.


…Ja samalla tehnyt pienen hyvän teon maailmalle tukiessani luonnonkosmetiikkabrändiä.****

Mitkä siis ovat ne tuotteet,
joiden nimeen olen tämän vuoden 2020 vannonut?

****Päivittäiset ihonhoitotuotteeni:


Puhdistan ihoni iltaisin edelleen joko Garnier BIO Fresh Lemongrass -geelimäisellä pesuaineella tai alla tarkemmassa esittelyssä olevalla EXFOLIATING OIL-TO-MILK SCRUB -kuorinnalla – riippuen siitä, onko ihollani meikkivoidetta vai ei.


Ripsivärin poistamiseen käytän Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water.


Aamuisin en pese kasvojani puhdistusaineella, sillä se poistaa yön aikana iholle luonnostaan muodostuneet suojaavat aineet – ja pahimmillaan lisää ihon rasvoittumista. Aamulla puhdistan kasvot vain Mádaran kasvovedellä, jota käytän myös iltaisin ihon puhdistuksen jälkeen viimeistelemään puhdistuksen ja rauhoittamaan ihoa.CLARIFYING TONER – kirkastava kasvovesi rasvoittuvalle iholle


”Tämä ihohuokosia supistava kasvovesi raikastaa ja kuorii tukkeutunutta sekä rasvoittuvaa ihoa. Salisyylihappo puhdistaa, vähentää kiiltoa, supistaa suurentuneita ihohuokosia ja vähentää epäpuhtauksia. Auttaa säilyttämään ihon tasapainon.


Rasvoittumista kontrolloivilla tammenkuori- ja rohtokalmojuuriuutteilla rikastettu, sekä kukkavesillä ja luonnollisilla kosteuttajilla varustettu kasvovesi jättää ihon puhtaaksi, raikkaaksi ja mattapintaiseksi. Tehostaa muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa. Täydellinen rasvoittuvalle ja sekaiholle.”


https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvovedet/clarifying-toner


Lisäksi kasvoveden pakkaus on valmistettu 100% kierrätysmateriaalista!


”TIME MIRACLE on maailman ensimmäinen koivunmahlaan perustuva anti-age sarja. Matkien puun kasvua kiihdyttäviä ominaisuuksia koivuissa, koivunmahla auttaa nopeuttamaan ihosolujen uusiutumista 25%, tehden siitä todella tehokkaan pohjan anti-age koostumuksille ihonhoidossa.”


TIME MIRACLE CELLULAR SERUM -seerumi


Tätä seerumia levitän kasvoveden jälkeen iholle ~3 pumppauksen verran, ennen päivä- tai yövoiteen levitystä.


Mádaran verkkosivujen mukaan 91% TIME MIRACLE -seerumin testaajista (35 naista, 25-60v, neljän viikon käyttö) raportoi ihon näyttävän kiinteämmältä – ja minä liityn hihkaisten tähän joukkoon!


Oma rasvoittuva 35+ -ihoni alkoi viime talvena näyttää yllättävän väsyneelle ja – ihan hirveää edes kirjoittaa tätä – jopa veltostuneelle! Näitä rasvoittuvan ihotyypin omistajien iloja…


Sain alkuvuodesta testikäyttöön ystävältäni Mádaran Smart Anti-Fatigue Urban Moisture Cream -päivävoiteen ja rakastuin sen kosteuttavaan, mutta kevyeen koostumukseen. Tilasin välittömästi ”tukituotteeksi” tämän TIME MIRACLE CELLULAR SERUM -seerumin ja reilun kuukauden jälkeen iho oli huomattavasti napakampi ja kimmoisampi!


Tälle siis todellakin lämmin suositus
ihan puhtaasti oman käyttäjäkokemuksen kautta!


”Tämä kliinisin testein todennettu tehokonsentraatti tuo iholle intensiivisiä anti-age -vaikutuksia, parantaen väsyneen, ikääntyneen ja vaativan ihon ulkonäköä. Koostumus sisältää monimolekyylistä hyaluronihappoa, juonteita täyttävää ja kollegeenintuotantoa stimuloivaa kasviplanktonia sekä antioksidanttirikasta Cellular Bio-Complex -yhdistettä, jossa yhdistyy 7 pohjoisen kasvia. Tämä kevyt mikro-emulsio ravitsee ja silottaa ihoa, auttaen vähentämään juonteita, ryppyjä ja roikkuvaa ihoa, lopputuloksena nuorekas ja elvytetty ilme.


Uniikki koivunmahlapohjainen koostumus edesauttaa ikääntymistä vastaan taistelevien aktiiviaineiden imeytymistä. Dermatologisesti testattu.”


https://www.madaracosmetics.com/fi/catalog/product/view/id/2555/s/time-miracle-cellular-serum/category/38


TIME MIRACLE ULTIMATE FACELIFT DAY CREAM -päivävoide

Jouduin lainaamaan tähän valokuvan Mádaran verkkosivuilta, sillä juttua kirjoittaessani huomasin, etten ollut muistanut tätä tuotetta kuvata lainkaan…
https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/time-miracle-ultimate-facelift-day-cream


Seerumin päälle käytän päivävoidetta, jonka annan hetken imeytyä ihoon ennen meikkivoiteen levittämistä. Voide on koostumukseltaan kevyt, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. EI jätä tahmaista tunnetta iholle.


”Valmistaudu kohtaamaan päivän haasteet tämän tehokkaan, mutta ylellisen kevyen kasvovoiteen avulla. Välittömät ja pitkäaikaiset vaikutukset sileämmän ja kiinteämmän näköisen ihon hyväksi. Uniikki anti-age koostumus sisältää monimolekyylistä hyaluronihappoa, ihoa silottavaa kitiiniä sekä Cellular Bio-Complex -yhdistettä, jossa yhdistyy 7 pohjoisen kasvia. Kosteuttaa ja auttaa palauttamaan kasvojen nuorekkaan täyteläisyyden väsyneelle ja roikkuvalle iholle, lopputuloksena välittömästi kohotettu ilme. Valoa heijastavat luonnolliset mineraalit pehmentävät ihon epätäydellisyyksiä, jättäen ihon heleän näköiseksi.


Uniikki koivunmahlapohjainen koostumus edesauttaa ikääntymistä vastaan taistelevien aktiiviaineiden imeytymistä. Dermatologisesti testattu.”


https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/time-miracle-ultimate-facelift-day-cream


TIME MIRACLE TOTAL RENEWAL NIGHT CREAM -yövoide


Iltaisin seerumin päälle levitän yövoiteen, joka – kuten yllä mainittu päivävoidekin – on kevyt ja imeytyy ihoon nopeasti. Tuoksu on omaan makuuni miellyttävä ja mieto, sekä katoaa nopeasti levittämisen jälkeen.


”Tämä samettinen, ravitseva yövoide kietoo ihosi ihanaan pehmeyteen ja mukavaan tunteeseen. Vaikuttaa yön aikana, palauttaen raikkaan ja heleän ilmeen kasvoille. Koostumus sisältää monimolekyylistä hyaluronihappoa, tasapainottavaa sinkkiä, kosteutta sitovaa betaiinia ja antioksidanttirikasta Cellular Bio Complex-yhdistettä, jossa yhdistyy 7 pohjoisen kasvia. Tämä tehokas yövoide auttaa kosteuttamaan ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä jättäen ihon levänneen, silkkisen sileän ja heleän näköiseksi.


Uniikki koivunmahlapohjainen koostumus edesauttaa ikääntymistä vastaan taistelevien aktiiviaineiden imeytymistä. Dermatologisesti testattu.”


https://www.madaracosmetics.com/fi/catalog/product/view/id/2557/s/time-miracle-total-renewal-night-cream/category/38
Muut Mádaran ihonhoitotuotteeni:


Päivittäisten kasvojen ihonhoitotuotteiden ohella käytän myös muita Mádaran tuotteita.


EXFOLIATING OIL-TO-MILK SCRUB -kuorinta


Tätä kuorinta-ainetta käytän kerran, pari viikossa ja yleensä suihkun yhteydessä normaalin kasvojen puhdistusaineen sijaan sellaisina päivinä, kun iholla ei ole meikkivoidetta.


Koostumukseltaan tämä kuorinta on hieman erilainen kuin mihin olen aiemmin tottunut ja sen levitys iholle tapahtuu kaksivaiheisesti: Ensin kuorinta-ainetta levitetään kuiviin käsiin ja hierotaan kasvojen iholle pyörivin liikkein. Sitten lisätään hieman vettä, jolloin kuorinta-aine muuttuu öljymäisestä maitomaiseksi. Hierotaan hetki ja sitten huuhdellaan hyvin.


Iho on kuorinnan jälkeen täydellisen pehmeä ja raikas!


”Unohda karheat kuorinnat – tämä ylellinen ja täyteläinen öljypohjainen koostumus on hellävarainen iholle. Vaikuttaa iholla puhdistavasti, pehmentävästi ja uudistavasti viemättä sen luonnollista kosteutta. Aprikoosin ja kauran öljyt sitovat itseensä lian ja epäpuhtaudet. Luonnollinen vulkaaninen hiekka auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, poistamaan kuolleita soluja ja silottamaan ihoa. Stimuloi solujen uudistumista. Ihosta tulee pehmeämpi, tasaisempi, kirkkaampi, puhtaampi sekä entistä hehkuvampi.


https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/maamiot-ja-kuorinnat/exfoliating-oil-to-milk-scrub


SUPERSEED SOOTHING HYDRATION FACIAL OIL -öljy

Jouduin niin ikään lainaamaan tämänkin valokuvan Mádaran verkkosivuilta, sillä tämäkin pieni lasipullo pakkauksineen unohtui meikkihyllylle valokuvausta tehdessäni – tämä tuote kun ei ole päivittäisessä käytössä..
https://www.madaracosmetics.com/fi/catalog/product/view/id/2561/s/soothing-hydration-organic-facial-oil/category/38


Tämä öljy on oma suosikkini erityisesti talvella, kun rasvoittuvakin iho kuivuu ja ärtyy pakkasessa. Iltaisin normaalin ihonhoidon rutiinien kanssa levitän muutaman tipan sellaisenaan iholle ennen yövoidetta.


Pullo on todella helppo käyttää ja 30ml pakkauskoko todella riittoisa, vaikka koko talven jokaisena iltana käytät!


”8:sta ravitsevasta kuivaöljystä koostuva, ihon janoisuutta ja ärtyneisyyttä hoitava eliksiiri, joka tuo iholle miellyttävän, kosteutetun ja joustavan tunteen.


Pienen pienet, voimalliset mustaherukan ja karpalon siemeniin pakatut omega 3-6 rasvahapot  vähentävät ihoärsytyksiä. Tyrninmarjan antioksidantit ja karotenoidit ravitsevat  ja uudistavat ihoa tehokkaasti. Parsakaalin, avokadon, kauran, ruusunmarjan ja helokin siemenöljyt toimivat supertiimin tavoin ihon kuivuutta vastaan. 


Tämä harvinaisten arktisten marjojen siemenistä, hedelmistä ja vihreistä vihanneksista koostuva kuivaöljykocktail imeytyy ihoon lähes välittömästi. 


ERITYISEN HYÖDYLLINEN kuivuudesta, kosteusköyhyydestä, kireydestä, ohuesta ja hauraasta ihosta, pienistä juonteista, hilseilystä, ärsytyksestä ja kuivista ihoalueista kärsiville.


https://www.madaracosmetics.com/fi/catalog/product/view/id/2561/s/soothing-hydration-organic-facial-oil/category/61INFLUSION BLANC SUPREME HYDRATION HAND CREAM -käsivoide


Kovalla rasituksella lapsiperheen-, eläintalouden-, puutarhanhoidon- ja koronan käsienpesurumba-arjen keskellä olevien käsieni pelastus!


Yksi purtilo on aina yöpöydällärasvaan käden aina ennen nukkumaan menoaja toinen kulkee mukanani käsilaukussa kaikkialla.


Erityisesti nyt, kun käsiä on joutunut pesemään ja desinfioimaan jokaisessa mahdollisessa käänteessä, tuntuu, että kuiva iho voisi imeä litratolkulla käsivoidetta itseensä!


Todella kevyt koostumus, joka kosteuttaa hyvin,
mutta imeytyy hetkessä – ja vielä tuoksuu hyvälle,
ainakin omaan nenään miedolla tavalla.


”Sensaatiomaisen silkkinen, kosteuttava käsivoide tuo hetkessä helpotuksen kuiville käsille.


Sisältää ylellisen yhdistelmän pehmentävää kaurauutetta sekä jasmiinin ja mesiangervon eteerisiä öljyjä, jotka edistävät hyvän olon tunnetta.


Tunne olosi hyväksi ihossasi Mádara vartalon ihonhoitotuotteiden avulla.
NEURO WELL BEING BIO-COMPLEX:

  • stimuloi kollageeni- ja elastiinisynteesiä;
  • ehkäisee stressiperäistä ikääntymistä;
  • pehmentää ihanteellisesti ihoa;
  • rauhoittaa mieltä.”

https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/skin-care/infusion-blanc-supreme-hydration-hand-cream


Uutuudet kokeiluun:


Intoutuneena alkuviikon alennusmyynnistä ja halusta korvata entisestään käyttökosmetiikkaani näillä Mádaran tuotteilla, tilasin kokeiluun myös jotain uutta:


GROW VOLUME SHAMPOO


Grow Volume -shampoo soveltuu kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille ja jopa päivittäiseen käyttöön.


”Aloita hyvä päivä tämän sinkkiin, kofeiiniin ja sieniin perustuvan shampoon avulla, koostumus sisältää lisäksi hiusten kasvua tukevaa vitamiinia niasiinia [B3] ja tuuheuttavaa pantoteenihappoa [B5]. Aktivoi hiuspohjaa ja puhdistaa hiukset jättäen ne pehmeiksi, sileiksi ja tuuhean tuntuisiksi.”


Mádaran verkkosivujen mukaan Grow Volume -shampoon teho perustuu kanttarelliuutteen ja sinkin voimaan.


”KANTTARELLIUUTEELLA ON KAIKKI EDELLYTYKSET HIUSTEN VAHVISTAMISELLE JA KASVULLE SEN SISÄLTÄMIEN B-VITAMIINIYHDISTELMÄN, AMINOHAPPOJEN JA ANTIOKSIDANTTIEN ANSIOSTA. SINKKI NORMALISOI HIUSPOHJAA, KUN TAAS KOFEIINI STIMULOI MIKROVERENKIERTOA ENNALTA EHKÄISTEN HIUSTEN LÄHTÖÄ JA OHENEMISTA.


Fyysinen ja emotionaalinen stressi, altistuminen UV-säteilylle, vuodenaikojen vaihtelut, huono ruokavalio, ravintoaineiden puutos, huolimaton hiusten hoito ja hiusten muotoilu – kaikki nämä tekijät vaikuttavat negatiivisesti hiusten kasvuun, paksuuteen, kimmoisuuteen ja kiiltoon.


Pohjoisen kanttarellin uute sisältää hiusten kasvua tehostavia niasiinia [B3] ja pantoteenihappoa [B5], kuin myös 12 aminohappoa, 32 eri antioksidanttia ja beeta-klugaania, jotka vahvistavat hauraita, hentoja hiuksia, neutralisoivat ympäristön aiheuttamia vahinkoja sekä palauttavat hiusten luonnollisen elinvoiman, vahvuuden ja kiillon.


Sisällyttämällä koostumuksiimme kofeiinia ja sinkkiä, jotka energisoivat hiustuppeja ja tehostavat mikroverenkiertoa, olemme luoneet ultimaattisen 3 askeleen kasvua tehostavan hiustenhoito-ohjelman pidemmille, vahvemmille ja kiiltävämmille hiuksille.”


Kuulostaa juuri sille, mitä minun käsitelty ohut, sileä, perinteinen suomalainen hiuslaatuni kaipaa!


Lupaan palailla muutaman kuukauden jälkeen takaisin aiheeseen ja jakaa käyttäjäkokemukseni tästä shampoosta!ACNE INTENSE BLEMISH & PORE TREATMENT -aknevoide nuorelle (uutuus)


Tässäpä tuote, jota olisin kaivannut elämääni jo yli kaksikymmentä vuotta sitten!


Nyt, kun kotonamme asuu teini-ikää lähestyvä nuorimies, joka selvästi on onnistunut perimään ihotyyppinsä molemmilta vanhemmiltaan, on ollut ilo todeta, että ihonhoitotuotteet ovat kyllä parantuneet huomattavasti siitä, mitä tarjolla oli 90-luvulla…!


Ja toisaalta itse huonon ihon kanssa tuskailleena olen kiinnostunut ongelmaan kehitetyistä (erityisesti luonnonmukaisista) tuotteista, sekä muista hoitokeinoista, kuten ruokavaliosta. On ilo voida tarjota omalle lapselle vaihtoehtoja ihonhoitoon ja mahdollistaa tarvittaessa ammattilaisten suorittamia ihonpuhdistuksia – kenenkään ei pitäisi tarvita kärsiä akneihon kanssa!


Otamme siis tämän tuotteen myös kokeiluun – pakkauksen mukaan parhaat tulokset saavutetaan 6vk kuurimaisella käytöllä.


”Rasvainen iho? Tukkeutuneita ihohuokosia? Finnejä? Mustapäitä?


Tasapainoittaa ja rauhoittaa ongelmaihoa, minimoiden näppyjen, mustapäiden ja tukkeutuneiden huokosten ilmaantumisen iholle. Sisältää keratolyyttisiä ja rauhoittavia aktiiviaineita, auttaa pitämään ihon puhtaana ja tasapainoisena. Soveltuu teini-ikäisille ja aikuisille.”Tilaajalahjat kokeiluun:


SMART ANTI-FATIGUE EYE RESCUE CREAM -silmänympärysvoide


Tuotetyyppi, joka päivittäisestä ihonhoidostani on puuttunut, on silmänympärysvoide.


Naurujuonteet silmien ympärillä kertovat kyllä tarinaa, ettei täsmävoidetta silmänympärysalueelle ole käytetty, mutta en ole antanut niiden juurikaan itseäni haitata lainkaan – nehän vain tuovat näkyville eletyn iloisen elämän!


Alkuviikon alennusmyynnin tilaajalahjana oli tällä kertaa tämä silmänympärysvoide (arvo 33,90€), joten otan sen ilolla kokeiluun – ilman pienintäkään stressiä siitä, kadottaako se juonteita vai ei.


Jos voide helpottaa väsyneeseen ilmeeseen,
kuten lupailee,
se on jo suoranainen erävoitto!


”Oletko väsynyt näyttämään väsyneeltä?


Tämä antioksidantteja täynnä oleva luonnonkosmetiikan silmänympärysvoide kosteuttaa ihoa ja raikastaa katseen samalla kun sen vaikutukset kohdistuvat ensimmäisiin juonteisiin, turvotukseen, tummiin silmänalusiin ja väsymyksen merkkeihin.


Luonnollinen eskiini (hevoskastanjan siemenistä saatava saponiini) ja kofeiini auttavat energisoimaan ihoa tehostaen nestekiertoa ja vahvistaen hiussuonia, kun taas jäkälää, sammalta, saniaista ja poimulehteä sisältävä SMART Antioxidant -yhdiste auttaa suojaamaan ihoa ulkopuolisia stressitekijöitä ja ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Kirkastaa väsyneen silmänympärysihon jättäen ihon sileän ja heleän näköiseksi. Soveltuu sekä naisille että miehille.”SKIN EQUAL SOFT GLOW FOUNDATION SPF15 -meikkivoide


Tällä hetkellä käytössäni meikkivoiteena on Lumene Matte Oil-Control Foundation. Se on toiminut hyvin rasvoittuvalla iholla – tosin en osaa sanoa, johtuuko lopputulos meikkivoiteesta, vai Mádaran ihonhoitotuotteiden vaikutuksesta ihoni rasvoittumiseen.


Meikeissä en ole vielä siirtynyt erityisemmin luonnontuotteisin, vaan käytän tuotemerkkejä kuten Lumene (meikkivoide), Rimmel (aurinkopuuteri), NYX (poskipuna), Make Up Store (luomivärit), Max Factor (kulmaväri), Maybelline (ripsiväri), Vichy (peitepuikko)…


Sopivan meikkivoiteen
– niin koostumuksen kuin sävynkin –
löytäminen on yhtä tuskastuttavan työlästä
kuin täydellisten farkkujen tai rintaliivien metsästys!


Siksi en koskaan lähtisi testaamaan meikkivoidetta tilaamalla sitä verkkokaupasta (varsinkaan jos sen hinta on lähes 40€/30ml), vaan haluan aina nähdä konkreettisen tuotteen ja kokeilla testerin avulla. Ja siksi olin niin iloinen, kun paketista löytyi kaksi näytettä tätä Mádaran meikkivoidetta ja pääsen kotona tutustumaan totteeseen rauhassa.


Näytepakkauksissa saapui kaksi sävyä – Ivory 20 ja Rose Ivory 30 – joista toivon tuon ensimmäisen olevan lähellä omaa ihon sävyäni. Kaikkiaan sävyjä verkkokaupassa on kymmenen ja tiedän melko varmaksi ettei Ivory 20 vaaleampi sävy – Porcelain 10 – ole minulle sopiva.


”Vihdoinkin meikkivoide, joka on tasa-arvoinen ihosi ja arvojesi kanssa. 


Luonnonkosmetiikan asiantuntijoiden kehittämän puhtaan omantunnon meikkivoiteen ihoon sulautuvat sävyt saavat aikaan kuulauden, joka tuskin edes näyttää meikatulta.


Kosteuttavaan aloe vera -pohjaan on lisätty hyaluronihappoa ja ihon oman suojan kaltaisia kosteuttajia.


Tämä luonnonkosmetiikkasertifioitu, 100% vegaaninen koostumus sisältää antioksidanttirikasta mustikkaa sekä pionijuurta, monimolekyylistä hyaluronihappoa, C- ja E-vitamiineja sekä mineraalipohjaista UV-suodatinta, joiden ansiosta sillä on erityisen ravitsevia, kosteuttavia ja suojaavia ominaisuuksia.


Sinkkioksidi varmistaa laajan spektrin suojan haitallisilta UVA / UVB-säteiltä sekä ympäristön stressiltä.”Huh, tulipas pitkä postaus, mutta ei tästä aiheesta oikein olisi voinut lyhyemminkään kirjoittaa!


Toivottavasti löysit jonkun tärpin näiden tuotteiden joukosta ja rohkenet kokeilemaan.


Kuten olen aiemminkin todennut, en blogissani kirjoita tuotteista, joihin en täysin luota – olipa kyse kaupallisesta yhteistyöstä taikka tällaisesta omaan käyttäjäkokemukseen perustuvasta jutusta.Mádaran tuotteiden takana minun on helppo seistä,
sillä ne ovat todella auttaneet minua ongelmaihoni kanssa – sekä brändin arvoihin ja vastuullisuuteen on varmasti meidän jokaisen helppo yhtyä!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *