OMAVARAISUUS PUUTARHA / GARDEN YHTEISTYÖT / CO-OP

Nelson Garden – siemenuutuudet [#Arvonnan voittaja]


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Nelson Garden


Mikä huikea pääsiäisviikonloppu! En muista, että olisimme koskaan viettäneet pääsiäistä vastaavissa, lähestulkoon helteisissä säissä. Ja lämpöä lupailevat koko loppuviikoksikin, siis ~20C hujakoita!


…Kuuden päivän lomailun, eli lähestulkoon puutarhassa asutun viikon jäljiltä, joutui tänään hieman tsemppaamaan, että ei luonnostaan kulkeutunut flanellipaidassa takaisin haravan varteen, vaan suuntasi vähän siistimpänä versiona (jopa tukka harjattuna!) kohti konttoria.


Arkeen paluuta ei myöskään helpottanut lauantain viiden tunnin ulkoilmapiknikin aikana palanut naama… Huhtikuu vasta ja olen jo onnistunut polttamaan itseni! …Onneksi puna on edes vihdoin alkanut kääntyä brunaksi…


Lauantaisesta kylvötuokiostakin
tuntuu olevan jo ikuisuus. Tilannetta korostaa se ihana fakta, että osa tuolloin kylvetyistä siemenistä itää jo!


Esikasvatukseen pääsivät testaukseen saamistani Nelson Gardening uutuussiemenistä kullankeltaisena kukkiva isoauringonkukka, jonka kylvämistäni viidestätoista siemenestä jo KAKSITOISTA itää, sekä amppelitomaatti ’Romello’.


Lauantaina laitettiin arvontaan myös 1kpl neljän siemenuutuuden paketteja:


Osallistujamäärä arvontaan oli huikea niin blogissa kuin Instagramissakin ja on mahtavaa huomata, kuinka innostus kotipuutarhan pitämiseen ja uusien lajikkeiden testaamiseen on voimissaan!


KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!


Vaikka tahtoisin lahjoa teitä kaikkia, vain yksi voi olla voittaja.


…Ja tällä kertaa (isomman pojan arpomana ja mieheni vierestä valvomana) arpaonni suosi sinua, @tiinaleenamarie, joka osallistuit kisaan Instagramissa! Laitan sinulle viestiä IG:n kautta, niin sovitaan siementen postituksesta.


ONNEA VOITTAJALLE JA SATOISAA KASVUKAUTTA NÄIDEN LAJIKKEIDEN KANSSA!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *