HUONEKASVIT / HOUSEPLANTS SISUSTUS / INTERIOR

Uudet suojaruukut makuuhuoneen viherkasveille

Kuten olen jo noin tuhat kertaa ehtinyt tyytyväisenä mainitsemaan, oli viikon takainen ostosreissu parhaan ystäväni kanssa Lappeenrantaan erittäin onnistunut ja monenmoista ihanaa löytyi kotiin niin lukuisilta kirpputoreilta, kuin tavarataloistakin.


Joten vielä useammankin postauksen verran
minulla riittää juttua uusien (ja uusien vanhojen)
sisustuslöytöjen teemoilta!


Olen pitkään ihastellut sisustuslehdissä luonnonsävyisiä paperiruukkuja, mutta jotenkin onnistunut olemaan törmäämättä niihin aikaisemmin kiertämissäni liikkeissä. …En ymmärrä miten se on mahdollista, sillä näitä paperiruukkuja on jo parin vuoden ajan ollut aktiivisesti esillä niin lehdissä, Pinterestissä kuin Instagramissakin!


Minulla toki on yksi vastaavanlaisesta materiaalista valmistu isohko ruukku, jonka löysin vuosia sitten Finnmarin myymälästä, ja olen ollut siihen valtavan tyytyväinen. Kyseisessä ruukussa – harmaa, jossa teksti ’Enjoy your beautiful life’ – viihtyy (erillisen sisäruukun kanssa) appelsiinipuu tuvassamme.


Kuvia tuosta ruukusta löydät mm. alla olevasta postauksesta:


Lappeenrannan kierroksellamme päädyimme paikalliseen Prismaan, tarkoituksena hakea pikaisesti ystäväni kotona odotteleville lapsille ja miehelle sylillinen herkkuja hyvittelyksi tästä äitien hurvittelupäivästä.


Nopea pyrähdys pullaosastolle
vaihtuikin kiireettömään kiertelyyn hypermarketin
kosmetiikka-, vaate- ja sisustusosastolla.


Tuolla samaisella kierroksella rakastuin Nanson kauniiseen Mimosa -mekkoon (jonka jätin vielä viikko sitten Prisman hyllyyn, mutta joka ei suostunut katoamaan mielestäni ja on nyt tilattu Nanson verkkokaupasta, jossa on muuten nyt ALE, vinkvink!) ja mukaani tarttui mm. erinomainen luonnonkosmetiikkatuote, johon palaan myöhemmin uudelleen erillisessä postauksessa tämän kevään ja kesän kosmetiikkasuositusten merkeissä.


Kurkkaa alta tammikuussa suosittelemani kosmetiikkatuotteet,
jotka ovat käytössä hyviksi todettu
ja joista 4/5 on edelleen päivittäisessä käytössä.

VUODEN 2019 KOSMETIIKKALÖYDÖT / LUOTTOTUOTTEENI


Mutta sieltä sisustusosastolta
löysin vihdoin tämän ruskean paperiruukun!


Tiesin heti, että sille on paikka – ja suoranainen tarve – makuuhuoneessamme.


Rakastan peikonlehtiä: Kotoamme eri huoneista löytyy niitä tällä hetkellä neljä (kiitos, Taina, uusimmasta tulokkasta!), plus tuvassa maijailee yksi aarnipeikonlehti, joka rönsyää lipaston päällä seinää ylös kuin kultaköynnös.


Makuuhuoneemme hieman lempeämmässä, epäsuorassa auringonvalossa oleskelee ’toipilas’, eli peikonlehti, jonka onnistuin viime kesänä lähes polttamaan karrelle terassilla. Jotenkin ajattelin tuolloin tyhmänä, että eksoottinen viherkasvi nauttisi pääsystä paahtavaan auringonvaloon – VIRHE!


Vuoden kesti, että kasvi toipui ja kasvatti uudet lehdet palaneiden, kuolleiden koppuroiden tilalle.


Uuden alun saanut peikonlehti
kaipasi tilaan sopivaa suojaruukkua
ja mikä ilo olikaan nostaa kauniiksi elpynyt kasvi
somassa paperiruukussa hyllyn päälle!


Hintaa paperiruukulla oli hieman alle kuusi euroa.


Boho -henkinen makuuhuoneemme
kaipasi myös toista suojaruukkua
ikkunalaudalla asustavalle traakkipuulle.


Kävimme ostoskierroksellamme tutustumassa myös paikalliseen Rusta -myymälään. Itse olen pyörähtänyt jo muutamaan otteeseen Keravan Rustassa, joten ostoslista oli jo valmiina – siellä pussilakanoiden, torkkupeittojen sekä kahvikuppien seassa luki myös ’suojaruukku’.


Tämä meriheinästä punottu 20x28cm Moses -kori on valmistettu Vietnamissa ja korissa olleen lappusen mukaan se on paikallisten käsityöläisten valmistama.


Koria on saatavilla myymälässä kolmea eri kokoa (tämä oli pienin), sekä useita eri värejä. Hinnat vaihtelevat koon ja värin mukaan 2,99-9,99€ välillä.


Tuo kannellinen, pieni punoskori on kirppislöytö vuosien takaa ja se kätkee kauniisti sisälleen kammarin pienet tavarat, kuten hiuspompulat ja huulirasvan, jotka muuten lojuisivat yöpöytänäni toimivalla ikkunalaudalla.


Kuten tuossa aiemmin mainitsin, oli ostoslistallani myös uudet pussilakanat kammariin. Palaan myöhemminkun on seuraava petivaatteiden vaihtopäivävalokuvin tuohon maailman kauneimpaan pussilakanasettiin.


Pssst, Rustasta löytyi tovi sitten myös täydellinen päiväpeitto kammariimme.
Lisää valokuvia makuuhuoneemme sisustuksesta, sekä tuosta päiväpeitosta,
löydät alla olevasta postauksesta:

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *