SISUSTUS / INTERIOR YHTEISTYÖT / CO-OP

Makuuhuoneen uusi ilme [#ARVONTA & ALENNUSKOODI]

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Poster StoreMitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan sisustuksessa valintoja, jotka kestävät katsetta pidemmänkin aikaa. En jaksa enää lähteä hulluttelemaan ja maalaa parin kuukauden värein seiniä yllättävillä trendiväreillä, saati valitsisi kaapiston oviin sellaista sävyä, johon tiedän pian kyllästyväni. Kaipaan varmoja valintoja, kestäviä vaihtoehtoja – sellaisia, jotka vielä vuosienkin jälkeen miellyttävät silmää.


Remontin yhteydessä, pitkän harkinnan lopputulemana, päädyin valitsemaan makuuhuoneen kahteen levytettyyn seinään maalisävyksi Nefriitin. Nyt, reilut puolitoista vuotta Villa Kotirannassa asuttuamme, en edelleenkään osaisi kuvitella sopivampaa väriä seesteiseen ’kammariimme’.


Jo pitkään olin haaveillut löytäväni makuuhuoneeseen tunnelmaan sopivat julisteet.


Kuten muidenkin sisustuksellisten elementtien kanssa, tahdon hankkia ainoastaan sellaisia julisteita, joihin rakastun niin kovin, etten tahdo niitä toisiin enää vaihtaa!


Komerossa edelleen korjaamista odottaa vanhempieni perintögobeliini, johon en kerta kaikkiaan ole ehtinyt vielä paneutumaan. Niinpä olin suunnattoman iloinen saadessani yhteydenoton Poster Store -verkkokaupasta, joka myy skandinaavisen sisustuksen innoittamia julisteita ja korkealaatuisia kehyksiä.


Yhden illan vietin verkkokaupassa ihastellen vaihtoehtoja ja valikoiman selailun jälkeen olin löytänyt etsimäni taulut, jotka niin kuvien kuin väriensäkin puolesta sointuivat täydellisesti makuuhuoneeseemme!


Suuret 50x70cm julisteet Boat in the lake ja Forest hills sekä 21x30cm juliste Spring migration löysivät välittömästi paikkansa makuuhuoneen Nefriitin sävyiseltä päätyseinältä.


Olimme miehen kanssa jo tovin miettineet, josko kompaktin kokoiseen huoneeseemme saisi paremmin tilan tuntua kääntämällä sängyn toisin päin.


Julisteiden saapuminen kotiin saikin aikaan ketjureaktion, ja lopulta kääntyi sänky, sekä perintösenkki ja vaaterekki vaihtoivat lennossa paikkaa keskenään!


Jos et muista, mille makuuhuoneessamme aiemmin näytti, pääset kurkistamaan aikaisempiin postauksiin täältä, KLIK!


Tilasin julisteille myös upeat kultakehykset Poster Storesta, jotka viimeistelivät taulut kauniisti.


Tästä makuuhuoneen seinästä tuli täydellinen!


Juuri sopivan selkeä ja rauhallinen makuuhuoneeseen, mutta silti kuitenkin sopivasti boho.


Huonekalujen vaihtaessa paikkaa sain puolihuomaamatta myös järjesteltyä itselleni pienen pukeutumistilankin makuuhuoneeseen.


Aikaisemmin kaikki koruni olivat käytävän vaatekaapissa piilossa, mutta nyt perintösenkin päälle vapautui tilaa koru- ja kellorasioilleni. Kaikki on nyt niin helposti saatavilla, ja siististi omilla paikoillaan!


Mikä ilo onkaan ollut aamuisin valita koruja näillä (julisteiden) maisemilla!


Yhä edelleen tämä nefriitin ja valkoisen väriyhdistelmä kera puunsävyjen saa minut hymyilemään onnesta.


Raikasta, rauhallista, boheemeja yksityiskohtia ja vanhan talon tunnelmaa.


Tämä sommitelma seinälläkin tuntuu nyt makuuhuoneen uuden järjestyksen myötä pääsevän oikeuksiinsa kohotessaan kattoa kohti kuin päätynä alla olevalle sängylle.


Jotain uutta piti tähänkin asetelmaan saada möbleerauksen yhteydessä, ja seinälle onkin nyt noussut kilpipiilea rottinkisessa reinäamppelissa, sekä rönsy kirpputorilta löydetyssä valkoisessa keraamiikka-amppelissa. Taisi sinne pari punottua tarjotintakin löytyä lisää…


Tuo sängyn viereen laskeutuva, itse tuunaamani kattovalaisin on ollut yksi onnistuneimmista DIY-projekteistani ikinä. Jokaisena iltana sen valossa lueskelen kunnes nukahdan ja herään siihen, että kirjan pamahtaa kiinni. …Ja jokaisena iltana mies koettaa sen valossa nukahtaa, heräten siihen samaan kirjan kansien pamahdukseen….!


Miestä on kiittäminen tuosta hänen tuunaamastaan ikkunalaudasta (kuvat yllä ja alla), joka on nyt puoli vuotta palvellut myös täydellisenä yöpöytänä. Tuo ikkunalauta määrittelee myös minun puoleni sängyssä, sillä kirjoittamattoman säännön mukaan minun paikkani on aina ikkunalaudan ja lukuvalon äärellä, olipa sänky miten päin tahansa!


Kuten aiemmin jo mainitsin siirtyi vaaterekki (kuvat yllä ja alla) senkin vanhalle paikalle. Jos olisimme senkin jättäneet vanhalle paikalleen, olisi sen verran kapeaksi jäänyt tila sängyn ja senkin välissä, ettei kaapiston ovia olisi voinut avata lainkaan.


Vaikka tila on kapea rekinkin kanssa, pääsee sängyn ja rekin välistä hyvin kulkemaan. Ja onhan rekki kalusteena huomattavasti kevyempi ja ’ilmavampi’, jolloin tilan tuntu on aivan erilainen tuossa nurkkauksessa.


Kyseisen rekin on ystäväni tehnyt minulle opiskeluaikoina Lahden Muotoiluinstituutissa päättötyötäni (vaatemallisto ja myymäkonsepti) varten 2005, joten sillä on erityinen tunnearvo – ja siksi se on kulkenut mukanani muutosta toiseen läpi näiden vuosien.


Miehen mukana kulkenut vanha puukehyksinen peili etsii vielä paikkaansa talossamme ja nojailee nyt rennosti rekin vieressä seinään. Se on niin kaunis, että tahtoisin sille paikan löytää, mutta kuitenkin sen verran kookas (ja julmetun painava), ettei ihan joka seinälle sovikaan.


Rekkini, tuo makuuhuoneeseen muodostuneen pukeutumistilan toinen osapuoli, pitää sisällään ainoastaan sesongin lempivaatteeni.


En ehkä ole suoranainen ’kapselipukeutuja’, mutta pyrin nykyisin – kuten niiden sisustuselementtienkin kanssa – ostamaan vain ’lempivaatteita’, jotka sointuvat hyvin yhteen, kestävät malliltaan sekä väreiltään aikaa ja materiaaleiltaan päivittäistäkin käyttöä.


Rekille nostan vuodenajan mukaan suosikkini ja jokaisena arkiaamuna löydän tältä rekiltä ihanaa päälle pantavaa!


Kotiarjen vaatteet, kuten hupparit, verkkarit ja kulahtaneet puutarhafarkut sekä urheiluvaatteet, ovat puolestaan piilossa käytävän vaatekaapissa.Muutamalla uudella, pienelläkin jutulla ja olemassa olevien kalusteiden uudelleen järjestelyllä voi saada melkoisen muutoksen aikaan.Tällainen siis tuli meidän uudistetusta makuuhuoneestamme! MITÄ PIDIT?


****


Minkä huoneen ilmeen sinä tahtoisit päivittää kodissasi?


Nyt sinulla on mahdollisuus uudistaa kodin sisustusta Poster Storen ihanilla tuotteilla!


1.

Voit osallistua Instagramissa @villakotiranta arvontaan, jossa voit voittaa 50€ lahjakortin Poster Storen verkkokauppaan. Osallistuaksesi sinun tulee vain seurata Instagramissa minua ja @posterstore , sekä tägätä ARVONTA -kuvaan vähintään yksi ystävä – mitä useamman tägäät, sitä parempi mahdollisuus sinulla on voittaa! Osallistumisaika päättyy maanantaina 19.8. klo 10:00.


2.

Saat 16.-23.8.2019 välisenä aikana -30% alennuksen Poster Storen verkkokaupasta alekoodilla VILLAKOTIRANTA. (Alennus ei koske kehyksiä eikä Selection -julisteita.)


****Sisustusunelmien täytteistä viikonloppua sinulle!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *