EKOLOGISUUS OMAVARAISUUS PUUTARHA / GARDEN

Puutarhapäiväkirjan printattavat versiot ovat täällä!

Eräänä kevättalvisena päivänä sain yhteydenoton Siirtolapuutarha -lehden toimittajalta, joka oli Instagramissa törmännyt julkaisuuni tuunaamastani puutarhapäiväkirjasta, ja halusi tehdä pienen jutun kylvösuunnitelmastani – tai viljelykalenterista, kuten toimittaja sitä osuvasti kutsui – huhtikuussa julkaistavaan numeroon.


Lähetin toimittajalle (alla) valokuvan, juttu julkaistiin lehdessä ja tein lehtijutusta pienen postauksen Villa Kotirannan Instagram -tilille.


Kuten usein, yksi asia johti toiseen: Pian klikkailin auki viestejä, joissa kyseltiin printattavien (PDF) kylvösuunnitelmaleiskojen perään!


Kaivoin vanhat puutarhapäiväkirjani esiin, tein erilaisia hahmotelmia niin tietokoneella kuin askarellen…


…Ja nyt ensimmäiset*, koneella tehdyt versiot
puutarhapäiväkirjani tärkeimmistä sivuista
ovat valmiit ja tilattavissa!


*Minulta pyydettiin myös käsinpiirrettyjä leiskoja PDF -muodossa. Ne ovat vielä työn alla, mutta toivottavasti saan viimeisteltyä lähipäivinä!


Käydessäni läpi vanhoja puutarhapäiväkirjojani ja -merkintöjäni, nousi sieltä esiin kovimmalla käytöllä ja ahkerimmalla täytöllä olleet, tiettyihin aiheisiin keskittyneet sivut*.


Tuosta havainnosta syntyi kahdeksan leiskasivua, jotka ovat itse asiassa parannellut versiot omista puutarhapäiväkirjasivuistani!


*Lista sivujen aiheista tämän julkaisun lopussa tilausohjeissa.


Tykästyin näihin printtiversioihin sen verran kovasti itsekin, että päätin ottaa ne heti käyttöön – ovat siis käytössä toimiviksi testattu ja jääneet omaan arkikäyttööni tämän vuoden viljelyksiä suunnitellessa.Vinkvink, Puutarhapäiväkirja -paketista
on tulossa myös painettu versio!Palaan tähän pikimmiten, mutta jos olet kiinnostunut nimenomaan paperisesta, etkä sähköisesti toimitetusta versiosta, niin laitathan viestiä satu@villakotiranta.fi.***


Tilausohjeet:


Puutarhapäiväkirja -paketti [kansi + 8 sivua] yhteensä 4,50€.


Paketti sisältää seuraavat sivut:

  • Kansi
  • Ajatukset ja opit edellisestä vuodesta
  • Hankintalistalla / Kasvimaa
  • Hankintalistalla / Puutarha
  • Puutarhasuunnitelma
  • Viljelymuistio
  • Lannoitteet
  • Yhteenveto vuodesta, sivu 1
  • Yhteenveto vuodesta, sivu 2


Voit myös halutessasi tilata myös yksittäisiä sivuja hintaan 1€/sivu.


Tilaukset sähköpostitse: satu@villakotiranta.fi


Puutarhapäiväkirja -paketti toimitetaan sähköpostitse PDF-muodossa.


Tilauksen yhteydessä saat sähköpostitse tarkemmat maksuohjeet (verkkopankki -maksu) ja sivut toimitetaan maksun vastaanottamisen jälkeen 2 arkipäivän sisällä sähköpostitse.


***

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *