SISUSTUS / INTERIOR YHTEISTYÖT / CO-OP

TÄYDELLINEN VALAISIN VANHAN TALON VERANNALLE [#ARVONTA]

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SISUSTUS VILLA VILHELMIINA


Lienee turha kysyä, hurahtaako kukaan muu keväisin lisääntyneestä auringonvalosta ja sulavasta lumesta inspiroituneena pöllyttämään kodin talvista sisustusta uusiksi…!?


Kevät – kodinsisustajien vauhdikkain vuodenaika
pitkän, hiljaisen talvihorroksen jälkeen!


Tänä vuonna olen valehtelematta jo toista kuukautta hyörinyt verannalla ja miettinyt, miten saisin siitä taas kevättä kohti luotua viihtyisän oleskelutilan. …Syksyn ja talven veranta kun tahtoo toimia lähinnä ulkoliikuntavälineiden ja kura- ja toppavaatteiden kuivaus- ja säilytystilana…


Kun sain helmikuussa yhteydenoton
paikallisesta Sahakylässä (Mäntsälä) sijaitsevasta
Sisustus Villa Vilhelmiina -verkkokaupasta
yhteistyön merkeissä, hihkuin ilosta
kyseinen verkkokauppa on täynnä juuri kotiimme sopivia sisustustuotteita!


Kirjoitin blogiin maaliskuun alussa – kera moodboardin – ajatuksistani verannan sisustuksen suhteen. Halusin muuttaa verannan tunnelmaa tuomalla enemmän maanläheisiä sävyjä tilaan – hakusessa vähemmän maalaisromanttinen tunnelma, ja ehkä enemmän boho -henkinen sisustus.


Kyseiseen blogijuttuun pääset alla olevasta linkistä:


VERANNAN SISUSTUKSEN SUUNNITTELUA KESÄÄN


Tilan tunnelman muutosta ohjaa suuresti vanhan valkoisen puusohvan siirtyminen tuvan puolelle ja tumman puusenkin asettuminen verannalle puusohvan paikalle.


Olen etsinyt verannalle myös tilaan sopivaa kattovalaisinta jo reilut kolme vuotta siinä onnistumatta. Korkea huonekorkeus – 3,2m – asettaa omat vaatimuksensa, sillä tuohon tilaan ei aivan pientä valaisinta voi ripustaa.


Sisustus Villa Vilhelmiinan verkkokaupasta löysin vihdoin etsimäni!


Kookas bamburunkoinen Affarin STANLEY (koko L) -valaisinkehikko (á 49,90€) on halkaisijaltaan 57cm ja korkeudeltaan 75cm!


Verkkokaupasta löytyi myös kehikkoon sopiva puuvillasamettinen, beige Affarin TOULOUSE -varjostin (á 29,90€).


Sain myös yrittäjältä vinkin, että verkkokauppa Sisustus Villa Vilhelmiinan kautta saa tilattua Affari -valaisinrungon kahta pienempääkin kokoa, sekä valaisimeen sopivia Affarin varjostimia. Jos olet STANLEY -valaisinta harkitsemassa, kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa Affarin hurjan laaja varjostinvalikoima kyseiselle valaisinrungolle – takuulla jokaiseen kotiin ja makuun löytyy sopiva!


…Taidan itsekin tilata tähän valaisimeen vielä varjostimen taikka pari, sillä kangasta vaihtamalla saa helposti päivitettyä tilan tunnelmaa niin valoisiin kesäöihin kuin talven pimeisiin iltoihin sopivaksi.


Mielestäni tämä beige varjostin sopii kauniisti kevään luonnonläheisiin sävyihin – pääsiäisen pajunoksiin, rairuohon vihreyteen sekä keltaisiin tulppaaneihin. Kesäksi kaipaan koko taloon lisää ilmavuutta ja raikkautta, ja tuolloin ohuen ohut valkoinen pellavavarjostin voisi olla täydellinen valinta kauniin bamburungon kanssa.


Palaan viikonlopun aikana uudelleen vielä verannan päivitettyyn ilmeeseen
esittelemällä koko muutoksen, jonka tuo oleskelualue koki.#ARVONTA


Olen saanut arvottavaksi yhdelle onnekkaalle voittajalle 
50€ lahjakortin (1kpl) 
Sisustus Villa Vilhelmiina -verkkokauppaan! MITEN OSALLISTUA ARVONTAAN?Osallistua voit sekä täällä blogissa, että Instagramissa @villakotiranta:

 • Yhdellä arvalla kommentoimalla tähän julkaisuun, mikä tuote sisustusverkkokauppa Sisustus Villa Vilhelmiinan laajasta valikoimasta sopisi täydellisesti sinun keväiseen kotiisi, 

ja/tai

 • Yhdellä arvalla tägäämällä Instagramissa arvontakuvan kommentteihin keväästä inspiroituva ystäväsi ja kommentoimalla kuvaan, mikä tuote sisustusverkkokauppa Sisustus Villa Vilhelmiinan laajasta valikoimasta sopisi täydellisesti sinun keväiseen kotiisi.Osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan 4.4.2021 klo 20:00 saakka.ARPAONNEA!

Saatat myös pitää...

12 kommentti

 1. Marja-Liisa says:

  Ainakin tämä kätevä tarjotin: https://villavilhelmiina.fi/tuotteet/keittio-2/kattaustarjottimet/its-party-time-serving-plate/
  Ja seuraksi vielä viinilasit.

 2. Kati says:

  Joku tyynynpäällinen, ehkä carro..

 3. Kukka says:

  ”RM WHITE WINE GLASS 2 PCS”

  Nää olisi hienot!

 4. Emilia Seppälä says:

  Ihana varjostin! Meille sopisi kivasti parvekkeelle <3 🙂 Hyvää pääsiäistä!

 5. Essi says:

  Verkkokaupassa on vaikka mitä ihanaa! Torkkupeitto Anton okran värisenä on ihanan keväinen, ja voisin kuvitella sen sopivan makuuhuoneeseemme! Jos arpaonni suosii, vaikea valinta, mihin lahjakortin lopulta käyttäisin. 🙂

  Aurinkoista pääsiäistä!

 6. Kirsi says:
 7. Ritva Ahola says:

  Roope-kori tai puiset laatikot, huonetuoksu, voi en osaa päättää… Hyvää pääsiäistä!

 8. Emma says:

  Punoskoreja kaipaisin nyt helpottomaan sisustusinspiraatiota! 😊

 9. Teija says:

  Niin paljon kaikkea ihanaa löytyi verkkokaupasta, mutta ehkä eniten meidän sohva kaipaa uusia koristetyynynpäällisiä.

  1. saya says:

   Varmaan jotain tyynynpäällisiä ainakin hankkisin! Ihana on kyllä tuo lamppukin!

 10. Osallistumisaika on päättynyt – kiitos kaikille osallistuneille!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *