LIFESTYLE

Tervetuloa uudistuneeseen Villa Kotirantaan!

 

Kevät 2015 oli kiireistä aikaa tässä perheessä; helmikuussa syntyi nuorempi pojistamme, joka piti meitä vanhempia kiireisinä (ja hereillä!), mutta hieman hullunrohkeina heittäydyimme paria kuukautta myöhemmin jo uuteen haasteeseen; päädyimme ostamaan kyläkeskuksessa pitkään jo tyhjillään olleen ja hieman erikoisessa maineessakin olleen vanhan puuverstaan, jota takki auki ja suurella sydämellä lähdimme remontoimaan nelihenkisen perheemme kodiksi.

Jo matkan alkuvaiheilla sai alkunsa myös Villa Kotiranta -nimeä kantava blogi.

Tarkoitus oli tallettaa itselle muistiin sekä jakaa ystäville remonttimme vaiheita, mutta vähitellen blogi laajeni tulevan kodin sisustuksen suunnitteluun, remonttityömaalle rakentuneen kasvimaan vaiheisiin, sisustuksellisiin DIY-ideoihin ja ihan vain kertomaan elämästämme, joka on pian neljä vuotta pyörinyt enemmän ja vähemmän Villa Kotirannan ympärillä.
Remontin vähitellen valmistuessa onkin remonttipäiväkirja muuttunut enenevissä määrin sisustus- ja lifestyle -blogiksi, josta on vuosien varrella tullut minulle rakas harrastus ja elämäntapa, josta en enää osaisi luopua.

Jo pidemmän aikaa olen tuntenut jonkin asteista luomisen tuskaa blogini kanssa; aika on ollut kortilla kesän pihatouhujen ja arjen askareiden keskellä, keväällä aloittamani uusi työ on osaltaan vienyt hurjasti voimavaroja ja kallistanut bloggaajaa useammin Netflixin puoleen kuin tietokoneen ääreen…

En saanut enää ihan niin suurta iloa bloggaamisesta, kuin aiemmin – ja kun kyse on harrastuksesta, johon suhtautuu intohimolla, olen joutunut pohdiskelemaan, että mitäs nyt? Mihin suuntaan tästä eteenpäin?

 

 

Ja aivan yllättäen, osallistuessani eräänä lokakuisena viikonloppuna Keski-Uudenmaan blogien (KUBLO) järjestämään Blogilauantaihin (yhtenä neljästä bloggaajasta), ymmärsin miksi blogi aiheutti minulle turhautumisen tunteita! Kuunnellessani kanssatovereitteni kokemuksia niin bloggaamisesta kuin erilaisista blogialustoistakin innostuin ajatuksesta – miksen minäkin vihdoin uskaltautuisi ottamaan askelta eteenpäin ja siirtyisi WordPress:in alustalle, ihan oman .fi -osoitteen alle?!

Ja nyt on ensimmäinen askel otettu! Muutto Bloggerista (villakotiranta.blogspot.com) on aloitettu – ja muutto taitaa sujua perinteistä nopeammin, sillä mukaani en vanhasta ota juuri mitään.
Ehkä siksi olenkin niin täynnä iloa ja energiaa taas bloggaamisen suhteen – tietyllä tapaa aloitan puhtaalta pöydältä, mutta kertyneiden vuosien kokemuksella!

Villa Kotirannan blogihistoria ei kuitenkaan katoa minnekään, vaan vanha blogspot.com -osoite jää voimaan ja pitää sisällään kaikki vanhat tekstit kuvineen. Tuon nostoina vanhoja kuvia toki tänne uudellekin puolelle, esimerkiksi vanhoja remonttikuvia, joita en koskaan tahdo jättää taakseni – ne kertovat sitä tarinaa, kuinka Villa Kotirannasta (niin blogista kuin talostakin) on tullut pitkän yhteisen taipaleen myötä niin valtavan rakas.

Alkuperäinen ajatukseni oli muuttaa vuoden vaihtuessa, mutta näyttää sille etten malta enää pitkittää siirtymistä uuteen osoitteeseen. Niinpä tämän loppu vuoden mittaan vähitellen teen siirtymää ja julkaisen molemmissa osoitteissa, kunnes vuoden 2019 vaihduttua kaikki julkaisut tapahtuvat täällä.

Toivon suuresti, että vanhat lukijani löytävät tämän uuden sivustoni ja huomaavat, ettei juuri muu ole muuttunut kuin blogialusta ja sen myötä hieman sivuston rakenne. Ja samaan vauhtiin haluan toivottaa kaikki ne, jotka eivät ole seuranneet mukanamme näinä menneinä vuosina ja hyppäävät blogini pariin vasta tässä vaiheessa, erittäin tervetulleiksi seuraamaan elämäämme täällä Villa Kotirannassa.

 

Ihanaa, kun olette täällä kanssani!

 

// I’ve been writing my blog, Villa Kotiranta, since 2015 in Blogger (villakotiranta.blogspot.com), but in a need for a change, I’m starting fresh here, at www.villakotiranta.fi. Welcome to follow our life in Villa Kotiranta!


Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *