SISUSTUS / INTERIOR

VALONA -himmeli

Talviset – jos ei jopa jo jouluiset – kodin koristelut jo alkaneet teilläkin…?

 

Rakastan joulua, sen tuoksuja ja makuja, sekä talviseen tunnelmaan hiljentymistä kotosalla.

 

Joulun pyhät ovat aina niin nopeasti ohi, että koetan pitkittää fiilistelyä aloittamalla jo hyvissä ajoin marraskuussa, jolloin ensimmäiset talviset koristeet nostetaan varastosta esiin. Eikä tämäkään vuosi ole millään tapaa poikkeus, vaikka kaukana ovat vielä valkeat nietokset ja luonto on edelleen syksyisen harmaa…

 


 

Vuosien varrella hankittujen koristeiden rinnalle saapui nyt myös uusi ihanuus; tuvan tummalle hirsipaneeliseinälle nousi Valona -merkin Himmeli, joka on valmistettu Suomessa, suomalaisesta koivuvanerista.

 

 

Tein lokakuussa yhteistyötä The Finland Shopin kanssa (linkki juttuun tässä), jonka yhteydessä tutustuin heidän koko tuotevalikoimaansa ja löysin sieltä joukosta Valona Design -merkin.

Joululahjaksi itselleni päädyinkin pohdinnan jälkeen tilaamaan tämän Himmelin ja paljastamatta liikaa todettakoot, että lahjapaketeissa odottaa kahta läheistäni myös Valona -merkin koivuvanerista valmistetut tähdet.


 

Himmeli saapui kotiin kauniisti paketoituna osissa. Selkeät ohjeet ja osat, jotka herkästä muodostaan huolimatta kestivät minunkin käsittelyssäni kasaamista, olivat positiivinen yllätys. Hieman tarkkaavaisuutta osia lajitellessa – ja himmeli oli vauhdissa kasassa!


 

Olen haaveillut himmelistä jo todella kauan – vanha talo ja eritoten joulu vanhassa talossa suorastaan vaativat himmeliä!

Valkoisista himmelipilleistä askartelemani himmelikoristeet odottelevat kaapissa vielä lumien saapumista. Ne ovat jotenkin niin talvisia, ettei niitä voi marraskuun sateiden aikaan vielä laittaa paikoilleen, mutta tämä koivuvanerinen himmeli taas saattaa hyvinkin jäädä paikoilleen ihan pysyvästi – koristaen tupaa ympäri vuoden!


 

// Himmeli mobile, a straw chandelier, is a very strong part of Finnish culture and folk traditions. I ordered mine, made from Finnish birch, from The Finland Shop.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *