SISUSTUS / INTERIOR YHTEISTYÖT / CO-OP

Vanhat kehykset, uudet julisteet [#ARVONNAN VOITTAJA & ALENNUSKOODI]

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Poster StoreOlemme pian asuneet täällä Villa Kotirannassa kaksi vuotta, ja näitä valokuvia ottaessa yhtäkkiä tajusin, etten ole tainnut näiden vuosien aikana ainoatakaan kuvaa kotimme pukuhuoneesta vielä julkaista!


Oli siis jo aikakin tarttua toimeen!


Alakerrassa – tai kellarikerroksessa – sijaitsee kotimme saunaosasto. Tuvasta laskeutuvat laatoitetut betoniportaat* alakerran tv- ja peli-huoneeseen, mistä aukeaa käynti pukuhuoneen kautta niin kodinhoitohuoneeseen, kuin pesuhuoneeseenkin – ja pesuhuoneen kautta saunaan.


Pukuhuone toimii myös alakerran wc-tilana. Aluksi hieman mietimme tätä yhdistelmää, mutta vanhaa taloa remontoidessa on otettava tilat sellaisina kuin ne saa – erillistä vessaa emme olisi alakertaa mitenkään saaneet mahtumaan. Tämä ratkaisu on toiminut meillä hyvin, erityisesti pienen lapsen kanssa saunoessa.


*Olenko jakanut vielä ainoatakaan valokuvaa laatoitetusta portaistakaan tässä vuosien varrella, kun en nyt millään tahdo arkistoistakaan sellaisia löytää? Muistaako joku?Pukuhuoneeseen haettiin pintamateriaaleilla ja väreillä huvilamaista, kevyen raikasta ranta-asumisen tunnelmaa, mutta tilan sisustuksen loppuun asti saattaminen on jäänyt muiden (asuin)huoneiden viimeistelyn jalkoihin.


Olin kaivannut tuohon ikkunattomaan huoneeseen tauluja, jotka korvaisivat puuttuvan rantamaiseman.


Kiitos yhteistyössä Poster Storen kanssa toteutetun kotimme tilojen uudistuksen, löysin vihdoinkin inspiraation tuoda rantakodin tunnelman Villa Kotirantaan!


Poster Storen laajasta julistevalikoimasta valikoitui pukuhuoneeseen seesteiset Archipelago– ja Boats -julisteet (21×30, A4).


Olin reilu vuosi sitten löytänyt paikalliselta Facebook -kirpputorilta kuusi puukehystä kahvipaketin hinnalla (mikä löytö!!), ja ne edelleen lojuivat varaston nurkassa odottamassa sopivaa käyttökohdetta. Olin niin iloinen, kun huomasin näiden ’pelastettujen’ kehysten olevan täydellinen pari näille julisteille!


Yksityiskohta, josta sain mielestäni hieman taistellakin mieheni kanssa saadakseni sen läpi remontissa – tai näin ainakin asian laita on minun muistiini piirtynyt – on tuo sormipaneeliseinä wc-istuimen takana.


Rakastan sitä edelleen!


Niin ikään Poster Storesta löytyi tuolle sormipaneeliseinällekin täydellinen juliste; herkkä Grass.


Melkein tunnen tuulen ja kuulen kaislojen kahinan…


Pukuhuoneen wc-nurkkauksen hauska yksityiskohta – joka sopii niin vanhaan taloon kuin huvilatunnelmaankin – on isäni meille metsäretkillään vuolema puinen wc-paperiteline!


Samaan sarjaan – niin ikään isäni valmistamana – kuuluu pukuhuoneen päätyseinällä oleva pitkä puunaulakko. Tuosta naulakosta lisää hieman myöhemmin tässä postauksessa.


Wc-paperirullat odottavat käyttöönottoa vanhassa punotussa, puukahvaisessa kesäkassissa, jonka olen yli kymmenen vuotta sitten parilla eurolla hankkinut kirpputorilta.


Kauniisti piilossa esillä!Pukuhuone on vielä hieman kesken – vaikkakin jo nyt palvelee meitä erinomaisesti!


Tuonne päätyseinälle on rakentumassa tulevan talven aikaan valkoisten rottinkikorien tilalle puupenkki – materiaalina täältä vanhasta puuverstaasta remontissa talteen otettu puutavara. Penkin alle tulevat pyörälliset puulaatikot, joihin jokaiselle tulee oma lokeronsa yö- ja oloasuille.


Tällä hetkellä koetan hallita oloasujen (joita erityisesti talvella vanhassa talossa on käytössä runsaasti; collegepöksyjä, huppareita, villapaitoja ja trikoohousuja – kaikkea ihanan pehmeää ja lämpöistä, joihin sujahtaa työpäivän jälkeen) kaaosta tuon ruskean korin avulla, minne niputan iltaisin oloasut ja aamuisin yövaatteet.


Noissa rottinkikoreista pienemmässä säilytetään palautusta odottavat tyhjät vichypullot, joita saunoessa kertyy nelihenkiseltä perheeltä melkoisesti. Isommassa korissa on piilossa vierasvaratäkkejä ja -tyynyjä. Nämä siirtyvät penkin tieltä ensi talven aikana varmaankin viereisen tv- ja pelihuoneen puolelle.


Tuohon huoneen päätyseinän oikealla puolella olevaan syvennykseen (kuva alla) on niin ikään talven aikana vielä rakentumassa puusta kapeat avohyllyt.


Tuo – mielestäni maailman kaunein – puunaulakko on tosiaan isäni minulle kymmenisen vuotta sitten Lahden kotiini mittojen mukaan valmistama. Se on kulkenut mukanani muutosta toiseen ja löytänyt aina paikkansa kodistani; Lahden kodissani eteisessä, mieheni ja minun yhteen muuttaessa naulakko nousi olohuoneeseemme ja väliaikaisessa kodissa remontin aikana naulakko päätyi makuuhuoneen seinälle sängyn päätyyn.


Nyt katsoessani naulakkoa paikoillaan pukuhuoneessa, tuntuu minusta, että tuo naulakkokin on vihdoin saapunut kotiin.Viime päivien aikana olen jakanut useammankin postauksen verran valokuvia kotimme uudistetusta sisutuksesta Poster Storen julistein. Viime perjantaina aloitimme makuuhuoneesta, sunnuntaina oli vuorossa tupamme ja tänään kierros päättyi pukuhuoneen puolelle.


Viikonlopun ajan Instagramissa oli käynnissä myös 50€ lahjakortin arvonta Poster Storen -verkkokauppaan.


Juuri saamani tiedon mukaan arvonnan onnellinen voittaja on @karoliinarannemusic*!


Onnea voittajalle!


*Olen sinuun henkilökohtaisesti vielä yhteydessä pikapuoliin!


****


Minkä huoneen ilmeen sinä tahtoisit päivittää kodissasi?


Nyt sinulla on mahdollisuus uudistaa kodin sisustusta Poster Storen ihanilla tuotteilla!


Saat 16.-23.8.2019 välisenä aikana -30% alennuksen Poster Storen verkkokaupasta alekoodilla VILLAKOTIRANTA.


(Alennus ei koske kehyksiä eikä Selection -julisteita.)

****

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *