LIFESTYLE

Vuoden 2020 luetuimmat postaukset TOP 10 -lista


Iltapuhteina kaivoin mielenkiinnosta Google Analytics -dataa esiin ja selvitin menneen vuoden TOP 10 -luetuimmat blogitekstit.


Mielenkiintoista tätä listausta laatiessa oli huomata, että 6/10 jutuista oli jo vuodelta 2019 – tai jopa vanhempia! …Selvästi tietyt aiheet ovat ajattomia – kuten keittiöremontti taikka sukkalankasuositukset.


Ja miten tekstien teemat jakautuivat TOP 10 -listan sisällä?


4kpl Sisustus
3kpl Piha ja puutarha
1kpl Käsityöt
1kpl Järjestysideat
1kpl Reseptit


Jos siis kaipaat luettavaa pimeisiin talvi-iltoihin,
niin tässäpä sinulle lukulistalle kymmenen tekstiä,
jotka ovat olleet ne lukijoiden mielestä kiinnostavimmat.****


Sijalla 10.


TALVINEN PUNAHERUKKAHILLO -RESEPTINI


Tämä resepti on julkaistu alunperin jo vuonna 2016 vanhan blogini puolella ja uudelleen heinäkuussa 2019 – ja edelleen se ylettyi vuoden 2020 TOP 10 -listalle!


Tällä reseptillä teen joka vuosi lettuhillot talvea varten – ja joka talvi ehdimme syödä hillopurkit tyhjiin! Ehdoton lempihilloreseptini ja tällä ohjeella tuosta kirpeästä marjasta saa ihanan makoisan.


Sijalla 9.


NELIHENKISEN PERHEEN PYYKKIVUORTEN ONNISTUNUT SELÄTTÄMINEN!


Jo toinen postaus, jonka julkaisu ei ajoitu vuodelle 2020 – vaan toukokuulle 2019! Tämä samainen postaus oli muuten jo vuonna 2019 luetuimpien juttujen sijalla 2.!


…Ilmeisesti lapsiperheen pyykkivuoret ovat ilmiönä ajattomia. 😉


Sijalla 8.


RINNETONTIN MUOKKAUSTA KIVIPENGERRYKSIN


Toukokuussa 2020 oli piha vihdoin löytänyt muotonsa – vuonna 2015 remontin yhteydessä aloitettu pihatyörumba oli saattanut eräänlaisen erävoiton, sillä tontti näytti vihdoin pihalle eikä työmaalle!


Sijalla 7.


KURKISTUS KEITTIÖMME KAAPPEIHIN…


Ja taasen vuonna 2019 julkaistu postaus, jonka suosio kantoi tälle 2020 TOP 10 -listalle!


Toisaalta tämän jutun aihe on takuulla jokaista keittiöremonttia suunnittelevalle ajaton – katsaus kahden vuoden talossa asumisen jälkeen keittiöön täydellisen remontin muodossa tehtyjen ratkaisujen toimivuuteen – tai toimimattomuuteen!


Sijalla 6.


TÄYDELLINEN PÄIVÄPEITTO YLLÄTTÄVÄSTÄ MYYMÄLÄSTÄ


Keväällä 2020 löysin yli vuoden etsinnän jälkeen SEN täydellisen päiväpeiton kammariimme.


…Tälle postaukselle on itse asiassa tuloillaan jatkoa, sillä joulukuussa kotiimme saapui uusi sänky – mutta kuinka kävikään tälle unelmien päiväpeitolle?!


Sijalla 5.


YKSINKERTAISEN KAUNIIT IKKUNALAUDAT KAMMARIIN


Myös sijalle 5 nousi kammariamme käsittelevä postaus, joka toki oli julkaistu jo helmikuussa 2019 – lähes kaksi vuotta sitten. Ja tämäkin teksti löytyi jo vuoden 2019 TOP 10 -listalta, tuolloinkin sijalta 5.!


Miehen tuunaamat ikkunalaudat kyllä ansaitsevatkin paikkansa kahden peräkkäisen vuoden listan TOP 5 -sijoilta – sen verran kauniin eleettömät ja ajattomat tasot hän meille rakensi!


Sijalla 4.


LUONNONMUKAISTA KASVATUSTA RUUKUSSA JA KASVUSÄKISSÄ


Kesällä 2019 tein pari yhteistyöjulkaisua Kekkilän kanssa, joista toinen – kasvihuoneen multaan keskittyvät postaus nousi myös vuonna 2020 luetuimpien juttujen joukkoon.


Tässä tekstissä kerroin 18m2 kasvihuoneemme perustamisesta ja syistä, joiden vuoksi kasvihuoneessamme ei ole maapohja vaan valettu lattia, sekä kerroin ruukku- ja lavaviljelyn haasteista kasvihuoneessa. Meillähän kaikki tomaatit esimerkiksi kasvavat joka vuosi ruukuissa!


Ajaton aihe siis kevättä 2021 odotellessa, jos suunnitelmissa on oman kasvihuoneen perustaminen.


Toinen tuon samaisen yhteistyön teemapostaus oli LANNOITTEET KOTIPUUTARHAN KASVUN TUKENA – juttua luonnonmukaisesta lannoittamisesta.


Sijalla 3.


IHAN(AN) KAMALA RETROKASVI – BOUGAINVILLEA!


Kärkisijoituksien äärellä ollaan – TOP 3 nousi postaus isäni ikivanhasta emokasvista otetusta pistokkaasta omaan kotiini juurrutetusta bougainvilleasta.


Tässäpä huonekasvi, joka on aiheuttanut minulle päänvaivaa – ja lopulta, kun olin jo valmis heittämään kasvin roskikseen, se palkitsi minut upealla kukinnalla!


Sijalla 2.


LANKAUUTUUDEN KOKEILUSTA SYNTYIVÄT LEMPISUKAT


Tämä postaus tuotti jonkin verran sähköpostitse yhteydenottoja pitkin mennyttä vuotta lukijoilta, sillä moni oli miettinyt tämän Keskon oman Myhome Living -merkin sukkalangan kokeilua, mutta laatu ja kestävyys tuntuivat olleen mietinnässä.


On ollut ilo kertoa kaikille kyselijöille, että nämä sukat ovat edelleenkin – lähes vuosi valmistumisen jälkeen – ihan ehdottomat lempparini!


Väri ja tuntu on pysynyt sukissa hyvinä – ja vasta nyt sain kulutettua ensimmäisen reiän sukan pohjaan, vaikka kesät talvet olen päivittäin sukkia käyttänyt ja kuluttanut niitä kahden kerroksen välisiä kiviportaita kulkemalla!


Sijalla 1.


ISTUTUSSUUNNITELMA JA KOHOPENKKI TIILISTÄ VANHAN OMENAPUUN ALLE


Vuoden 2020 luetuin postaus oli sekin jo vuonna 2019 julkaistu juttu
. Tämä samainen teksti löytyi jo vuonna 2019 TOP 10 -listalta, mutta tuolloin sijalta 6.


Piha ja puutarha -teemaiset postaukset jäivät mielestäni yllättävän pienelle lukumäärälle tässä vuoden 2020 TOP 10 -listauksessa – ottaen huomioon, että lähes puolet vuoden 2020 aiheista kosketti tätä teemaa.


Jos muuten kesän 2020 kukkaloisto puutarhassani kiinnostaa, niin kurkkaathan myös postaukset teemalla PUUTARHAN KUKKIJAT 2020.****


Mielenkiinnolla jään odottelemaan tämän vuoden TOP 10 -listaa – mitkä jutun aiheet nousevatkaan ylitse muiden?! Ja vieläkö joku näistä postauksista jatkaa mukana luetuimpien joukossa?


Veikkaan, että tämän vuoden teemoissa piha ja puutarha ovat edelleen runsaslukuisina, mutta sekaan saattaa tulla entistä enemmän myös lapsiperheen arjen tohinoita – varsinkin, kun tässä laskeudumme vähitellen uuden perheenjäsenen odotukseen.


Omalla kirjoitusaiheiden listallani ovat tällä hetkellä mm:

  • Miten kahden isohkon lapsen ja kahden aikuisen tarpeisiin remontoitu koti kohtaa vauva-arjen? Miten neliöt joustavat ja kuinka tilat taipuvat vauvan tarpeisiin?
  • Viljelysuunnitelma keväälle 2021 – mitä lajikkeita listalla, mitkä jäävät puolestaan välivuodelle?
  • Kesän 2020 kukkaloistosta kooste tuomaan piristystä kevään odotukseen.
  • Käytettynä hankitut ja meidän näköisiksi tuunatut vauvan kalusteet.
  • Vuoden 2020 hankinnat, jotka toivat helpotusta arkeemme.
  • Tavoitteeni vuodelle 2021 – jatkoa viime vuonna aloitettuun sarjaan: TAVOITTEENI VUODELLE 2020 – miten onnistuin? [#BLOGIHAASTE] – Villa Kotiranta


Otan myös ilolla vastaan aiheita, joista haluaisitte kuulla!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *