LIFESTYLE

Vuosi 2019 Villa Kotirannassa valokuvin

Mikä huikea vuosi 2019 takana!


Paljon yhteisiä hetkiä, kotona ja maailmalla vietetyä laatuaikaa rakkaiden kanssa, kotoilutouhuja, ulkoilupuuhia, taiteiluja ja käsitöitä niin yksin kuin lasten kanssa. Töitä, töitä, töitä – palkitsevia hetkiä ja niitä hieman puuskututtavia.


Tänä vuonna konmaritettiin kotia (ja projekti jatkuu myös 2020, voi jestas sentään tuota tavaran määrää!), otettiin pieniä askelia omavaraisempaan ja ekologisempaan elämään, palasin rakkaan liikuntaharrastuksen pariin (ja sain seurakseni lajista innostuneen isomman poikani!) ja matkustettiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin – yksin tai touhuten perheen kanssa.


2019 pihaan nousi kauan kaivattu kasvihuone ja sain elämäni parhaimman tomaattisadon – siinäpä jo melkoinen kohokohta kotipuutarhurille menneestä vuodesta nostaa esiin!


Myös haaveissa ollut terassi nousi paikoilleen talon eteläseinustalle ja toi lisäneliöitä kesäiseen oleskeluun. Ja pihaa muokattiin ehkä isommalla otteella kuin yhtenäkään aikaisempana vuonna menneiden viiden Villa Kotirannan kesän aikana!


Pienempi poika aloitti elämänsä ensimmäiset harrastukset, jos vauvamuskaria ei lasketa; jalkapallon ja jääkiekon! …Jalkapallon pikkujouluissa tosin 4v herra pussitti palloaan koriin siihen malliin, että vähän hiki otsalla mietittiin, että olisiko siinä kuitenkin tuleva Markkasen Lauri… 😀


Samainen herra saavutti myös melkoisia pienen suuren nelivuotiaan miehen merkkipaaluja vuonna 2019; opittiin ajamaan polkupyörällä ilman apurenkaita, opittiin uimaan ja sukeltamaan (isää ja äitiä ei juurikaan kohta enää tarvita mihinkään…) ja ensimmäiset kolme maitohammasta siirtyivät hammaskeijun huomaan rautahampaiden tieltä!


Isompi poika aloitti vastavalmistuneessa koulussa tänä vuonna viidennen luokanhui apua, kuinka lähellä yläkouluun siirtyminen jo onkaan! Hän myös vaihtoi monivuotisen harrastuksensa, jalkapallon, yhteiseen lajiin kanssani, eli nyrkkeilyyn, kuten tuolla aiemmin mainitsinkin, sekä löysi kipinän valokuvaamiseen.


Ja vuoden kohokohta isomman pojan kanssa oli ehkä meidän perinteinen äiti-poika -matkamme Barcelonaan viikoksi aivan kahdestaan!


Ja siviilielämän yksi ihanimmista ja tärkeimmistä hetkistä oli tietenkin uusimman perheenjäsenemme, pienen kummipoikani syntymä marraskuussa! <3


…Pojilla olikin jo parhaan ystäväni puolelta ’kummisisko’, mutta ukkovalta vaan perheessä jatkuu pikkuveljen syntymän myötä! 😉


Bloggaamisen, KUBLO:n ja noiden molempien mukana tulleiden upeiden mahdollisuuksien joukosta en malta olla nostamatta esiin Villa Kotirannan pääsyä tammikuun 2019 Maalla -lehteen (ja jopa ihan kansikodiksi!), huhtikuista Puutarhapäivää Keravan Suomalaisessa Kirjakaupassa bloggaajakollegoiden kanssa, syyskuussa ilmestynyttä JOMO -teemaista haastattelua Kotivinkki -lehdessä, marraskuussa Järvenpään Kukkatalon Joulumyyjäisiin askarreltua kranssia, joka yllätyksekseni voittikin yleisöäänestyksen ja joulukuussa ilmestynyttä haastattelua Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä (s.4-5).


NÄIN TAMMIKUUN ENSIMMÄISENÄ PÄIVÄNÄ ON LOISTAVA HETKI MENNEEN VUODEN MUISTELUN OHELLA MYÖS KIITTÄÄ KAIKKIA TEITÄ IHANIA, JOTKA OLETTE MUKANAMME NÄISSÄ SEIKKAILUISSA OLLEET – NIIN LÄSNÄ ELÄMÄSSÄMME KUIN BLOGIN JA/TAI INSTAN KAUTTA!


Ja jälleen kerran on nöyrän kiitoksen paikka kaikille niille upeille yrityksille, jotka hyppäsivät mukaani matkallemme yhteistyön merkeissä!


…Ylimmässä valokuvassa ovat Best Nine 2019 – eli vuoden tykätyimmät valokuvani Instagramissa. Tiedättekö mikä teki minut valtavan iloiseksi, kun ensimmäisen kerran eilen koostetta katselin? Se, että nuo tykätyimmät kuvat ovat pääsääntöisesti ihan niitä perus arkisia hetkiä elämästämme!


Te meidän menoa IG:ssä seuraavat olette tuottaneet tuon Best Nine 2019 -koosteen tykkäyksillänne, mutta jotta koko vuosi saataisiin kunnolla pakettiin ja taltioitua tuleville vuosille muisteltavaksi, halusin jakaa kanssanne vielä kertaalleen kuukausikollaasi vuodelta 2019 – eli minulle merkityksellisimmät hetket jokaiselta kuukaudelta.


Psssst, myös vuodesta 2018 löytyy vastaava kooste blogista, vinkvink…


Miten minä muistan menneen vuoden 2019?
Tässäpä kooste, olkaa hyvät!


KIITOS MENNEESTÄ VUODESTA 2019 – NIIN BLOGINI LUKIJAT, IG:N SEURAAJAT KUIN YHTEISTYÖKUMPPANITKIN!


Olette tehneet menneestä vuodesta yhden parhaimmista!


// Thank you all for this great year 2019! I wish you all happiness and joy for the upcoming year 2020!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *