Järjestystä kotiin tukevin Piirto -kangaskorein

Järjestystä kotiin tukevin Piirto -kangaskorein


Vaikka kovasti uhittelin marraskuussa, ettei Black Friday saa minua ostoksille, jouduin nöyrtymään ja tekemään pari poikkeusta…


Toki en hullaantunut tuhlaamaan, ihan vain ”koska halvalla sain”, vaan tein muutaman harkitun täsmäiskun ja hankin ostoslistalla olleita tuotteita huomattavin hyvin alennuksin.


Yksi parhaista löydöistä oli muuten haaveilemani ja kaupassa sovittelemani Didriksons:in keltainen Thelma parkatakki -50% alennuksessa! Ihan täydellinen joka sään takki, joka kelpaa niin kaupunkikäyttöön kuin vaellusretkelle lasten kanssa – tai teipattujen saumojen ja vettäpitävän kankaansa ansiosta vaikka vesisateisena päivänä jalkapallokentän laidalle!’


Ihan unelmalöytö oli myös Martinexin sivuilta tilaamani Koti -sarjan korkeat Piirto -kangaskorit.


Normaalisti kolmen todella tukevan ja tilavan korin yhteishinta on 49€, mutta Black Friday -tarjouksessa sain ne todella sopuisaan 15€ hintaan!


Kooltaan korit ovat 31x41x31, 32x45x32 ja 37x50x37 cm, eli ne sopivat täydellisesti niin pyykkikoreiksi kuin säilytykseen. Lisäksi korien rakenne on niin jämerä, etteivät ne taivu ja taitu, vaan pitävät täydellisesti muotonsa!


Lisäksi koreissa on kankaiset nahkajäljitelmäkahvat, joiden avulla koreja on helppo kantaa – vaikka täynnä pyykkiä!


Koska kodissamme kodinhoitohuone sijaitsee kellarikerroksessa ja kaikki makuuhuoneet yläkerrassa, päätyi yksi koreista yläkerran wc- ja suihkutilaan, jossa se pääasiassa täyttyy pienemmän pojan pyykeistä (kuva yllä).


Samaisesta syystä pienin kori nostettiin isomman pojan huoneeseen vaatekaappien äärelle, niin ollen pyykkikoriksi (kuva yllä).


Koska kori on tukeva, pystyy sen reunalla säilyttämään myös pojan jalkapallovaatteita, jotka eivät ole vielä löytäneet säilytyspaikkaa; eivät kuulu käytettyinä puhtaiden sekaan vaatekaappiin, mutteivat kerran käytön jälkeen vielä pyykkiinkään…


Kolmas kori – se kaikkein suurin – tuli tarpeeseen pienemmän pojan huoneessa!


Pienellä herralla on pehmoleluja hurja määrä; osa isommalta pojalta periytyneitä, osa meidän vanhempien vanhoja ja sitten hurja määrä lahjaksi saatuja tai unileluiksi ostettuja.


Kaikki eivät tietenkään ole aktiivisessa käytössä ja vievät valtavan tilan lelukaapista, mutta ne mahtuivat kaikki isoimpaan Piirto koriin!


Olin katsellut näitä koreja Martinexin verkkosivuilla jo pidemmän aikaa, mutten ollut raaskinut niitä aiemmin ostaa – onneksi päätin hieman rikkoa omaa lupaustani hieman ja kurkistaa Black Friday -tarjoukset…Nämä tulivat kaikki tarpeeseen ja tiedän niiden kestävän käytössämme vuosikausia!// I ended up making some orders during Black Friday last November, even though I promised not to… But I didn’t ”just buy, ’cause I got them so cheap”, but actually bought the stuff we really needed. One of the buys were these baskets.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *