SISUSTUS / INTERIOR YHTEISTYÖT / CO-OP

TUPAAN KEVÄTTÄ KELTAISEN SÄVYIN [#ARVONTAMUISTUTUS]

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SISUSTUS VILLA VILHELMIINA


Kevätauringosta sisustusinspiraation saanut kodinsisustaja on täällä taas hieman päivittänyt kodin ilmettä vuodenaikaan sopivammaksi!


Eilen kerroinkin verannalle löytyneestä täydellisestä valaisimesta, joka on isossa roolissa verannan muutoksessa talvisesta säilytystilasta keväiseksi oleskelutilaksi. Tuo Affarin bamburunkoinen valaisin löytyi yli kolmen vuoden etsinnän jälkeen lopulta Sisustus Villa Vlhelmiina -verkkokaupan valikoimasta.


Kaipasin myös pientä lisäväriä tupaamme lisääntyneen luonnonvalon myötä – ja kaikki te, jotka olette blogiani seuranneet tovin, tiedätte, että värikkään kotimme tuvan kiintopiste on pönttöuunin kupeessa sijaitseva aurinkoisen keltainen nojatuoli. Luonnollinen värivalinta yksityiskohdilleerityisesti näin keväällä oli siis keltainen!


Sisustus Villa Vilhelmiinan valikoimasta löytyy runsaasti toinen toistaan kauniimpia luontoaiheisia julisteita, joista tuvan tummalle hirsipaneeliseinälle sopi mielestäni täydellisesti tämä valokuvien Sköna Ting Vintage Collection:in SITRUUNA -juliste (35 x 50cm), joka mukailee vanhaa opetustaulua.


…Jos tupamme seinältä ei olisi jo löytynyt HYÖNTEISET -julistetta (Skönä Ting Vintage Collection), niin olisin ehdottomasti valinnut myös sen!


Tuo pieni keltainen jakkara on muuten täältä puuverstaasta remontin yhteydessä löytynyt ja maalasin sen joitakin vuosia sitten kirkkaan keltaiseksi – samalla, kun verannan vanhan puukaappi sai saman maalipinnan ylleen.


Istumiseen en jakkaraa uskaltaisi ehkä enää käyttää, sillä sen pohjassa taisi olla kirjoitettuna vuosiluku ~70 vuoden takaa, mutta huonekasvien alla jakkara toimii edelleen loistavana korokkeena.


Tällä kertaa tuvan nurkassa toista vuottaan majaileva sisäkuusi sai jakkaran alleen.


Tuvan matto on edelleen vihreä, vaikka kovasti suunnittelen senkin päivittämistä keveämmäksi kesää kohti.


Yleensä tuvassa ei ole ollut kesäisin mattoa lainkaan – kun matot on kesän auringossa pihalla pesty ja kuivattu, ei niitä levitetä lattioille ennen syksyä – tai korkeintaan kevyehkö tummansininen puuvillamatto on rullattu auki sohvan edustalle.


Ostin verannalle uuden, suurehkon juuttimaton (halk. 2m), ja kun levitin sen tuvan lattialle oikenemaan ennen verannalle viemistä, nappasin alla olevan valokuvan. Tupaanhan sopisi – näihin kauniin keltaisiin yksityiskohtiinkin – loistavasti myös tuollainen luonnonsävyinen matto!


Verrattuna tuohon vihreään mattoon, juuttimatto raikastaisi tuvan ilmettä ja korostaisi kauniisti värejä!


…Voi olla siis, että tuvan uudistaminen vielä jatkuu kesää kohti ja seuraavana vuorossa ovat mattohankinnat…


Keltaista löytyy tuvassa myös sohvatyynyistä – joita miehen mielestä on aina muka liikaa…! 😉


Vaikka en suoranaisesti sisusta kotiamme boho -tyyliin, olen kyllä syvästi ihastunut luonnonsävyjen tuomiseen sisätiloihin.


Puunsävyt, materiaaleina rottinki ja bambu, sekä niihin yhdistetyt raikkaat värit – keltainen, vihreä, valkoinenmiellyttää omaa silmää ja ne sopivat kauniisti myös vanhan talon henkeen.#ARVONTA


Olen saanut arvottavaksi yhdelle onnekkaalle voittajalle 
50€ lahjakortin (1kpl) 
Sisustus Villa Vilhelmiina -verkkokauppaan! MITEN OSALLISTUA ARVONTAAN?Osallistua voit sekä täällä blogissa, että Instagramissa @villakotiranta:

Osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan 4.4.2021 klo 20:00 saakka.


ARPAONNEA!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *