SISUSTUS / INTERIOR YHTEISTYÖT / CO-OP

Vanhat julisteet, uudet kehykset [#ARVONTA & ALENNUSKOODI]


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Poster StoreKotimme makuuhuone, jonka uudistuneesta ilmeestä perjantaina kirjoitin, ei ole ainoa tila, jota uudistimme Poster Storen julisteilla ja kehyksillä. Myös vanhan puuverstaamme tupa sai pienen päivityksen, kun muutosta toiseen mukanamme kulkeneet ja nastoilla aiemmin seiniin kiinnitetyt perhosjulisteet saivat vihdoin arvoisensa kehykset.


Näiden perhosjulisteiden myötä olen intoutunut etsimään tupaamme muitakin hyönteisaiheisia yksityiskohtia, kuten pitkän etsinnän jälkeen Lappeenrannan kirpputorilta löytyneet kultakehyksiset taulut, joiden sisällä on aidot perhoset – hurjaan 0,50€ kappalehintaan!


Alunperin hyönteisintoiluni lähti liikkeelle vasemmanpuoleisesta vintage-henkisestä perhosjulisteesta, jonka ostin Lontoon Luonnontieteellisen museon myymälästä muistoksi viikosta, jonka vietin Lontoossa miehen siellä työskennellessä joskus vuonna 2013. Julisteella on siis hurjasti tunnearvoa minulle ja siksi ansaitseekin arvokkaamman säilytys- ja ripustustavan kuin nastat…


Toinen julisteista löytyi hieman myöhemmin messuilta Suomesta – olisiko olleet Habitare -messut kenties…? Erilainen kuin Lontoon tuliainen, mutta kaunis pari – erityisesti nyt, kun molemmat ovat saaneet samanlaiset kehykset ympärilleen.


Olin jo tovin haaveillut näiden julisteiden kehystämisestä, mutta en ollut ehtinyt asiaan kunnolla paneutumaan. Haaveilin puisista kehyksistä, jotka sointuisivat vanhan talon sisustukseen – ja Poster Storesta löytyneet tammikehykset (50x70cm) istuvat niin tilaan kuin kehystettäviin julisteisiinkin täydellisesti!


Aiemmin julisteet olivat samaisella seinällä, mutta kaukana toisistaan ja huolettoman huolellisesti hieman eri korkeuksillakin. Tuo asettelu miellytti silmää toista vuotta, mutta tämän vuoden aikana olen löytänyt itsestäni kaipuun selkeyteen ja romuromanttisen sisustuksen yksinkertaistamiseen.


Rakastan runsaita yksityiskohtia, värejä ja rentoa otetta sisustamisessa, mutta tuo seinusta on viime aikoina tuntunut todella sekavalle ja monet kerrat olen jo kaappien tasoiltakin karsinut esillä olevia esineitä.


Siksipä hymyilen nyt aina tuota tuvan seinää katsoessa; kaksi eripari julistetta muodostaakin nyt kauniin, selkeän kokonaisuuden rinnakkain tumman kaapin yllä!


Kuten perjantain postauksessa kerroinkin, arvostan sisustuksessa nykyisin valintoja, jotka kestävät katsetta pidemmänkin aikaa – sellaisia, jotka vielä vuosienkin jälkeen miellyttävät silmää.


Tiedän, että nämä perhosjulisteet, jotka ovat jo vuosia olleet kotimme sisustuksessa tärkeässä roolissa, tulevat olemaan sitä vielä monen monta vuotta – kiitos näiden tyylikkäiden kehyksien!


Pienin askelin koko tupa valmistautuu lähestyvään syksyyn, luopuen kesän kevyen ilmavasta sisustuksesta ja muodostaen pehmoisia nurkkauksia, joihin käpertyä viltin alle hyvän kirjan kanssa.


Samoin kesälomaa terassilla sekä kasvihuoneessa viettäneet viherkasvit tekevät vähitellen muuttoliikettä takaisin tupaan ja ihanan rehevä vihreys valtaa taas tilan. Rakastan kasvien sisustukseen tuomia vihreän sävyjä ja asutun kodin tunnelmaa!


Minulle lukuisat, hyvinvoivat viherkasvit asunnoissa kertovat, että kotona viihdytään niin hyvin, että siellä halutaan viettää paljon aikaa.


Tämä tupa on kotimme sydän, missä vietämme suurimman osan kotona oleskellusta ajasta. Ja koska olemme melkoisia kotihiiriä, on ihanaa, että olemme onnistuneet luomaan kotoisan tilan, missä koko perhe viihtyy.


…Tänne kelpaa taas käpertyä odottelemaan syksyn hämärtyviä iltoja…****


Minkä huoneen ilmeen sinä tahtoisit päivittää kodissasi?


Nyt sinulla on mahdollisuus uudistaa kodin sisustusta Poster Storen ihanilla tuotteilla!


1.

Voit osallistua Instagramissa @villakotiranta arvontaan, jossa voit voittaa 50€ lahjakortin Poster Storen verkkokauppaan. Osallistuaksesi sinun tulee vain seurata Instagramissa minua ja @posterstore , sekä tägätä ARVONTA -kuvaan vähintään yksi ystävä – mitä useamman tägäät, sitä parempi mahdollisuus sinulla on voittaa!

Osallistumisaika päättyy HUOMENNA maanantaina 19.8. klo 10:00!


2.

Saat 16.-23.8.2019 välisenä aikana -30% alennuksen Poster Storen verkkokaupasta alekoodilla VILLAKOTIRANTA. (Alennus ei koske kehyksiä eikä Selection -julisteita.)


****

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *