SISUSTUS / INTERIOR

TÄYDELLINEN TORKKUPEITTO TUPAAN

Kuluneen viikon olen ollut aivan käsittämättömän uupunut. En tiedä onko tämä heinäkuun alun sateinen ja kolea alkupuoli vaikuttanut jaksamiseen, mutta en meinaa jaksaa tarttua mihinkään toimeen ja pahimmillaan olen nukkunut jopa KOLMET päiväunet päivässä! …Ja se on jo saavutus lapsiperheen arjessa, missä lapset eivät todellakaan enää ota päikkäreitä!


Olen ehkä myös nyt mennyt puolivahingossa totuttamaan kroppani päiväuniin, sillä viime päivät on kehoni tasan klo 14 aloittanut alasajon ja kaatanut minut sohvalle torkkumaan.


Kesät talvet olen auttamattomasti vilukissa – hei, tämän kesän helleaallon aikaan rohkenin kahdesti uimaan ja sekin vaati melkein puolen tunnin totuttelun – joten jokaisessa huoneessa, jossa vähäkin on tapana oleskella, löytyy viltti taikka pari.


Käperryn päiväunille, lukemaan, neulomaan
taikka katsomaan Netflixiä aina viltin alle.


…Ja jos satun tosiaan torkahtamaan, valtaa minut herätessäni aina hurja palelu – jotain häikkää verenkierrossa kenties, kuljen villasukissa ja -paidassa kesäisinkin tyytyväisenä – joten viltin on aina oltava lähellä kiedottavaksi ympärille.


Meillä oli aiemmin tuvan sohvan kaiteella sinivalkoinen Hemtexin torkkupeitto (kuva alla), mutta löydettyäni tupaan uuden vihreän karvalankamaton 10€ Facebook -kirppislöytö!kaipasi tupa myös uutta vilttiä, joka sopi paremmin vihreää värimaailmaan.


Kerroinkin eilisessä postauksessa, että piipahdimme ystäväni kanssa viikko sitten pitkän ostoslistan voimin Lappeenrannan Rusta -myymälässä.


Mukaan tarttui mm. kaffemukia,
suojaruukkua, terassimattoa, pussilakanoita
– sekä uusi vihertävä torkkupeitto tupaan!


Kierrätetystä puuvillasta valmistettua Sima -torkkupeittoa on saatavilla useita eri värejä ja kuoseja. Itse tykästyi tähän luonnovalkoisen ja vihreän yhdistelmään, mutta houkuttelemaan jäi vielä mm. sininen, sekä sinapinkeltainen torkkupeitto.


Sima -torkkupeiton koko on 125x150cm, eli täydellinen vetää ylle sohvalle lukemaan käpertyessä taikka herättyään heittää harteille. Testattu jo molempia useampaan otteeseen!


Hinta torkkupeitolle jäi 4,99€, joten ystäväni otti samaan vauhtiin pari vilttiä myös annettavaksi joululahjana.


…Kyllä, olemme jo aloittaneet myös valmistautumisen talven parhaaseen sesonkiin – ensimmäisen lahjan kääräisin pakettiin jo tämän vuoden alkupuolella! Minä <3 joulu!Aiemmista Lappeenrannan löydöistä juttua oheisesta linkistä:


Sohvan tyynynpäälliset ovat kaikki – tuota samettista, sinapinkeltaista lukuunottamatta, se on alennuslöytö H&M:n verkkokaupasta – löytöjä kirpputoreilta. Erityisen onnellinen olen tuosta joutsentyynystä, joka tekstuuriltaan muistuttaa vanhaa seinävaatetta.


Nyt etsinnässä ovat vihreät tyynynpäälliset, jotka sävyltään sopisivat tuvan uuteen mattoon – murrettu vihreän sävy, mutta hieman sammalenvihreää kirkkaampi.


Tänään on satanut vettä sen verran paljon, että ulos ei juurikaan ole tarvinnut mennä touhuamaan. Taidanpa seuraavaksi napata siis kamera ja ottaa muutaman valokuvan tuvasta, jossa näkyisi tuo uusi mattokin!


Palaan siis aiheeseen pikimmiten, vink vink! 😉


*****


Rustasta – tai huhtikuun lopullahan liike oli vielä nimeltään HongKong – löytyi myös keväällä hartaasti etsimäni värikäs ja tunnelmallinen päiväpeitto, johon olen ollut enemmän kuin tyytyväinen nämä kuukaudet.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *