SISUSTUS / INTERIOR YHTEISTYÖT / CO-OP

VERANNAN KAUNIS KEVÄTILME [#ARVONNAN VOITTAJA]

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SISUSTUS VILLA VILHELMIINA


Tämän pääsiäisviikonlopun olen jakanut useammankin julkaisun verran valokuvia pienistä yksityiskohdista, jotka ovat muuttaneet kotimme sisustusta talven jäljiltä hieman keväisempään suuntaan.


Jos hyppäät blogini pariin vasta tässä vaiheessa viikonloppua, niin alla olevista linkeistä pääset lukemaan niin perjantain kuin lauantainkin postaukset:


TÄYDELLINEN VALAISIN VANHAN TALON VERANNALLE [#ARVONTA]

TUPAAN KEVÄTTÄ KELTAISEN SÄVYIN [#ARVONTAMUISTUTUS]


Yksi suurimman muutoksen kokeneista tiloista on ehdottomasti veranta!


Aloitin verannan muutoksen suunnittelun jo helmikuussa, kun keväinen aurinko alkoi vihdoin pilkahdella pitkän talven jälkeen verannan ikkunoista sisään. Maaliskuun alkupuolella kirjoitin blogiin muutossuunnitelmistani kera moodboardin ja jaoin valokuvia parin menneen kesän sisustuksesta kyseisessä tilassa.


Tuohon tekstiin pääset alla olevasta linkistä: VERANNAN SISUSTUKSEN SUUNNITTELUA KESÄÄNNäin kirjoitin maaliskuussa haaveistani verannan oleskelutilan suhteen:

Ja tiedättekö mistä haaveilen?


Siitä, että saan tuohon verannalle vallattua takaisin seesteisen nurkkauksen, johon voin istahtaa kärrylenkin jälkeen kahvikupilliselle, kun vauva vielä (*sormet ristissä puuta koputellen*) jatkaa hetken uniaan verannan ikkunoiden alla sisäänkäynnin katoksessa.’


Hain verannalle siis
verrattuna aiempien kesien sisustukseen
hieman enemmän boho -henkisyyttä
aiemman rustiikkinen maalaiskoti -tunnelman sijaan.


Kuten perjantaina blogissa kerroin, löytyi Sisustus Villa Vilhelmiinan valikoimasta täydellinen valaisin 3,2m korkeaan tilaan: Affarin bamburunkoinen Affarin STANLEY -valaisinkehikko yhdistettynä puuvillasamettiseen, beigeen Affarin TOULOUSE -varjostimeen.


Mitoiltaan tämä valaisin on 57cm (halkaisija) x 75cm (korkeus) – eli koko L.


Affarin valikoimassa kyseistä valaisinta on kolmessa koossa ja kaikkia kokoja – sekä varjostimia lukuissa väreissä ja eri materiaaleista – saa tilattua Sisustus Villa Vilhelmiinan kautta.


…Kesää kohti haaveilen vaihtavani valaisimeen valkoisen SHIBA -varjostimen ja samalla pöydän ympärille tummien Bonanza -tuolien tilalle vaaleammasta puusta vastaavanlaiset, Jugoslaviassa valmistetut tuolit.


Valaisimen ohella suuren muutoksen verannan oleskelunurkkaukseen teki myös kookas (halk. 2m) juuttimatto. Aiemmin tässä osassa verantaa ei mattoa ollut lainkaan, vaan pöytä tuoleineen oli suoraan harmaalla laattalattialla.


Nyt, pyöreä matto lisättynä pöydän alle ja kookas valaisin pöydän ylle,
näyttää oleskelutila yhtenäiselle kokonaisuudelle
– ei vain huonekaluille, jotka on nostettu verannan tähän kulmaukseen.


Ja vanha senkki, sekä muutosta toiseen mukana kulkenut barokkityylinen samettinojatuolikin tuntuvat asettuvan tilaan luontevasti.


Sisustus Villa Vilhelmiinasta löytyy myös kauniita koreja moneen käyttötarkoitukseen, kuten moni lahjakortin arvontaan viikonlopun aikana osallistunutkin totesi.


Tämä kuvissa näkyvä Affarin pyöreä COLLECT -meriruohokori (koko S) on kaunis sellaisenaankin, mutta minun tekisi mieli kesäksi asetella sen sisälle matkamuistona etelästä kotiin tuotuja simpukankuoria… Nyt kevääksi se pääsi osaksi asetelmaa verannan pöydälle, mutta saatanpa siihen sujauttaa vielä jonkun huonekasvinkin pienessä ruukussa.


Verannan länsiseinustan ikkunalla roikkuvat vielä talven jäljiltä vanhaan oksaan puuvillanauhoin ripustetut lasipallot. Niin kauan kuin lunta on maassa, saavat pallot mielestäni pysyä paikoillaan, mutta kevätauringon paistaessa päivä päivältä lämpimämmin, on pian niiden aika siirtyä hellästi pakattuna varaston puolelle.


Kovasti olen miettinyt, että pitäisikö oksa ottaa pallojen mukana pois ikkunalta, sillä en ole keksinyt vielä mitään kesäistä ripustettavaa pallojen tilalle. …Toki juuttinaruin tai puuvillanauhoin ripustetuissa pienissä lasipurkeissa voisin leikkokukkia asetella ikkunalle…


Tai kenties annan ikkunan reunalla kasvavan bougainvillean jatkaa kurkotteluaan kohti oksaa ja kasvaa oksan tukemana halki ikkunan. Toki bougainvillea on maltillinen kasvuvauhdiltaan, joten minun lienee keksittävä vielä täksi kesäksi jotain muutakin käyttöä oksalle.


***ARVONNAN VOITTAJA***


Suuret kiitokset kaikille teille,
jotka osallistuitte arvontaan
niin täällä blogin puolella kuin Instagramissakin!


Ja kiitos Sisustus Villa Vilhelmiina, joka lahjoitti arvottavaksi
50€ lahjakortin sisustusverkkokauppaan!


Tällä kertaa arpaonni suosi Instagramin puolella osallistunutta nimimerkkiä @nepzzuuu,
johon olen pikimmiten yhteydessä palkinnon toimittamisen suhteen.


Onnittelut!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *